Subvers
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

O bunatate

3 participanți

In jos

O bunatate Empty O bunatate

Mesaj Scris de Randolf1 Dum Ian 24, 2010 10:36 pm

Salz all ... azi am facut niste paste cu legume ...
Paste Rollon - 1
Legume la cutie - 1
Soia - un dop mic
Chilly - foarte putin
I-am facut si o poza dar il astept pe Vali sa vina acasa sa ii trimit poza sa o salvez pe calculator
Mod de preparare :
1)se pun pastele Rollon in castron ... se pune pliculetul de condiment (nu folositi ulei-ul din cutie)
2)puneti putina apa la fiert
3)luati o tigaie si caliti legumele cu tot cu sucul lor
4)puneti apa in castron , si le lasati 2-3 minute
5)dupa ce s-au inmuiat pastele , le puneti in tigaie cu tot cu legumele calite si peste 2-3 minute le scoateti si le puneti inapoi in castron
Pofta buna ...
(Vin si cu o poza cand vine Vali acasa)

Randolf1
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 110
Puncte : 217
Reputatie : 9
Data de inscriere : 06/06/2009
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti

http://forum.cerc.ro

Sus In jos

O bunatate Empty Re: O bunatate

Mesaj Scris de io Mier Apr 21, 2010 3:31 pm

Eu fac un ghiveci/tocanita/ zacusca, asa l/as boteza, am aflat mai tarziu ca e un fel de ghiveci sarbesc.
Ideea e ca folosesc cam ce gasesc prin frigider (legume) si le prepar cam dupa o reteta clasica pt. zacusca creativitatea insa e la ea acasa), in plus la final pun si cateva liguri de orez pe care l/am fiert separat.
Ultimadata intrucat nu aveam legume de ajuns am pus la final si un borcan de zacusca ( Very Happy continutul desigur).
Pofta buna, e foarte gustos (gustoasa).
io
io
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 261
Puncte : 281
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 64
Localizare : BUCURESTI

http://www.autocunoastere.com      http://celcesunt.blogspot.com

Sus In jos

O bunatate Empty Re: O bunatate

Mesaj Scris de Ambra Joi Apr 29, 2010 6:47 pm

Exact cum spuneam:ca sa fii un bun bucatar nu trebuie neaparat sa stii multe retete ci,sa fii inventiv! Basketball
Ambra
Ambra
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 268
Puncte : 324
Reputatie : 4
Data de inscriere : 01/09/2009
Localizare : Akasha

Sus In jos

O bunatate Empty Re: O bunatate

Mesaj Scris de io Joi Apr 29, 2010 9:24 pm

Exact cum spuneai unde? la bucatarie? Very Happy Very Happy
Razi
io
io
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 261
Puncte : 281
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 64
Localizare : BUCURESTI

http://www.autocunoastere.com      http://celcesunt.blogspot.com

Sus In jos

O bunatate Empty Re: O bunatate

Mesaj Scris de io Joi Mai 13, 2010 9:31 pm

Mi/e foame si nu am avut timp sa fac nimic de mancare, ma invita careva la masa, mi/e foame.
io
io
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 261
Puncte : 281
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 64
Localizare : BUCURESTI

http://www.autocunoastere.com      http://celcesunt.blogspot.com

Sus In jos

O bunatate Empty Re: O bunatate

Mesaj Scris de io Sam Mai 15, 2010 6:12 pm

in nadejdea voastra muream de foame.
mi/am pregatit o fasolica "sleita", "batut" cum zic multi.
o bunatate, mai ales cu ultimii gogosarii murati. Razz
io
io
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 261
Puncte : 281
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 64
Localizare : BUCURESTI

http://www.autocunoastere.com      http://celcesunt.blogspot.com

Sus In jos

O bunatate Empty Re: O bunatate

Mesaj Scris de io Vin Sept 03, 2010 5:40 pm

Mai e cineva bucatar, gospodina, ceva, p'aici?
Azi am reinventat ghiveciul pt. a nu stiu cata oara.
Adica pe langa clasicele de acum: ardei, morcov, vinete, ceapa, rosii, am pus si cartof iar la final desigur cateva linguri de orez, bineanteles si cu un fir de piper, sare, patrunjel, petrol (pardon, ulei), foi de dafin.
E pe foc.
Inaintea lui am facut sote de morcov, pt. consoarta, eu nu suport asa ceva.

A! Si am mai inventat ceva. Intrucat sotia sa plans ca ii este scarba cand vede aspirina deasupra in borcanele cu gem, mi/am stors creierii (de fapt a venit involuntar ideea) si borcanele fiind deja reci, am "lipit" peste gem, la un borcan o rondela din "hartie pt. copt" iar la celelalte (deoarece era mai dificil sa fabric rondele, am lipit folie de plastic incolora, (aia de e sul si se pune de ex. pe felia de pepene ca sa nu se vestejeasca), dupa care am insurubat capacul.
Sa vedem la iarna daca mi/a reusit experimentul. Daca da, o brevetez si p'asta definitiv.
io
io
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 261
Puncte : 281
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 64
Localizare : BUCURESTI

http://www.autocunoastere.com      http://celcesunt.blogspot.com

Sus In jos

O bunatate Empty Re: O bunatate

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum