"efecte secundare" ale evolutiei spirituale

In jos

"efecte secundare" ale evolutiei spirituale

Mesaj Scris de luminos1 la data de Sam Iun 06, 2009 10:41 pm

odata cu trezirea la realiatate, ajutata de meditatii, initieri in diverse sisteme si "devorarea" informatiilor legate de spiritailitate, carti, documentare, articole, channeling, etc, s-au produs mari schimbari in plan constient, subconstient si chiar fizic
am citit urmatorul articol al revistei for you, si spre surprinderea mea. m-am recunoscut in multe situatii
stiu ca-i cam lung, il postez mai jos, dar as fi curioasa ce parere aveti
va recunosteti in vreun fel?
sunteti de acord cu ce sustine?
TOBIAS Shoud 9, aprilie 2009, PARTEA A III-a si Intrebari si raspunsuri

Iar voi si cu mine discutam mult. Una din luptele dintre Adamus, Kuthumi, eu si voi toti – voi continuati sa vreti sa va intoarceti la cercetarea umana veche, iar noi continuam sa spunem ca aceasta cercetare este efectuata acum pe Noul Pamant.

Apa. Apa este o componenta foarte importanta pentru Pamant. Sursele de apa curata, pura, care sunt cunoscute si accesibile oamenilor, seaca. Nimic nu va crea mai rapid o revolta adevarata decat lipsa apei. Oamenii pot manca diverse lucruri – iarba din pamant, se stie ca au mancat scoarta de copac si cam orice atunci cand le era teribil de foame. Dar cand lipseste apa, apa curata care sa intre in sistemul uman, aceasta va crea confruntari destul de aprinse. Astfel ca multi dintre voi care inteleg acest principiu de baza lucreaza asupra apei pe Noul Pamant.

Sunteti asistati, desigur, de cei care au fost savanti, chimisti si fizicieni pe Pamant, care nu sunt neaparat orientati spre spiritualitate, dar care si-au gasit cumva calea spre Noul Pamant. Astfel ca o impletire a expertizei lor tehnice sustine expertiza constiintei voastre si va ajuta sa explorati noi surse de apa, cum sa purificati apa, cum sa o desalinizati si, mai important, cum sa reduceti dependenta de apa. O dependenta exista. Va dura ceva timp, dar recoltele absorb o cantitate uriasa de apa. Voi absorbiti o cantitate uriasa de apa si nu este necesar sa fie asa.

Acum, stim ca noi v-am spus sa va hidratati, sa beti apa si toate celelalte. Corpul vostru poate atrage ceea ce ii este necesar din aer. Din aer. Nu va spun sa va faceti singuri un program de rationalizare a apei, dar ceea ce va spun aici este ca voi lucrati la noi solutii pentru apa.

Despre mancare am vorbit mai devreme – cum sa hraniti sau cum sa dati hrana oamenilor. Voi lucrati la solutii care merg mult dincolo de recolte. Mergeti departe in alte taramuri. Cum se reajusteaza pe sine ADN-ul uman pe scara larga, de masa, astfel incat nu mai este nevoie sa fie atat de primitiv in acceptarea, digerarea si procesarea surselor de hrana, incat sa fie nevoie sa elimine aproape tot ceea ce ingera? Este un mod al Vechii Energii de a va oferi hrana.

In prezent voi lucrati la cai ce sunt foarte, foarte sofisticate, in legatura cu transportarea corpului fizic energetic – nu a corpului vostru fizic, ci a componentei sale energetice – in alt taram, la cum sa se hraneasca pe sine sau sa se reincarce cu energii imbelsugate – energii spirituale, energii de lumina, cum vreti sa le spuneti, dar non-fizice –, astfel incat atunci cand corpul energetic se intoarce la cel fizic, trupul nu este dependent de mancare. Este, de fapt, un plan sclipitor de simplu pe care cei mai multi oameni nu vor sa il accepte acum. Dar cand vor vedea ca altii fac asta, se vor deschide potentialele.

Noul Pamant este foarte, foarte ocupat. Iar ultima data cand am vorbit in profunzime despre el, stiu ca ati fost foarte dezamagiti cand am spus ca ar putea dura 30 de ani pana cand Noul si Vechiul Pamant sa se contopeasca, pana cand ele sa se contopeasca energetic absolut. Dar in toate acestea este o binecuvantare, fiindca acum, pe Noul Pamant, voi si altii puteti lucra fara sa fiti distrasi.

Daca cele doua – Pamantul fizic si cel energetic – s-ar fi contopit, ar fi cauzat imense dezagregari ale energiei si tulburari. Ceea ce se petrece acum, cu acest volum urias de cercetare, de cercetare in constiinta – nu despre sisteme de credinta sau altele, ci in constiinta adevarata in puritatea sa – acolo sunt dezvoltate perceptii imense, imense.

Este si o mare provocare. Provocarea nu este sa va extindeti energia si sa explorati unele din solutiile pentru omenire. Provocarea este cum sa le aduceti pe Pamant. Voi stiti cum este cand plecati. In fiecare noapte plecati in starea de vis, dar de fapt este mult mai reala decat ceea ce experimentati acum. Voi plecati in alte taramuri si in multe dintre aceste nopti plecati pe Noul Pamant, pentru ca va intriga. Sunteti fascinati de potentialele sale si va si distrati acolo. Nu sunt griji. Este deschis. Este expansional si nu este prea multa frica acolo.

Astfel ca mergeti pe Noul Pamant. In fiecare noapte, fiti atenti la cuvintele mele, atunci cand voi, cum sa spun, va scufundati in starea de vis, in fiecare noapte spuneti: „In seara asta trebuie sa-mi amintesc atunci cand ma intorc”. In fiecare noapte, fiecare dintre voi spuneti: “Trebuie sa-mi amintesc. Trebuie sa aduc asta cu mine”. Si in fiecare dimineata cand va treziti aveti o confuzie cetoasa. Aveti franturi de vise care par sa nu aiba niciun sens, iar voi spuneti: “Cum sa fiu pe Noul Pamant? Am avut niste vise stranii si bizare”.

Este modul in care mintea interpreteaza sau, mai bine spus, modul in care mintea nu intelege cum sa interpreteze o constiinta atat de inalta si creeaza mici fragmente – eu le numesc mici desene animate – care nu reprezinta cu adevarat ceea ce se petrece. Iar apoi pierdeti tot. Ei bine, de fapt nu sunt pierdute, se afla in alte taramuri. Se afla inca pe Noul Pamant, dar nu le puteti aduce aici.

Din acest motiv am vrut sa vorbim despre acest subiect astazi si am vrut ca aspectul vostru de pe Noul Pamant, geamanul vostru, cel care are atat de multa iubire si compasiune pentru Pamant si omenire, am vrut ca el sa fie aici, cu voi. Am vrut ca voi sa intelegeti, ca fiinta umana si ca fiinta angelica, faptul ca prin voi, nu prin vreun portal energetic, nu prin vreo nava spatiala extraterestra, nu prin altcineva, prin voi aceasta constiinta poate fi adusa pe Pamant.

Nu veti face asta prin vointa. O faceti prin alegere. Nu o faceti printr-o tehnica, o manipulare sau o structura – doar doar o respirati si o alegeti. Nu o solicitati imperativ, doar o simtiti. Atunci cand stiti ca faceti aceasta lucrare si stiti ca este disponibila, puteti aduce aceasta constiinta pe Pamant.

Ce faceti apoi cu ea? Nimic. Dati-i voie sa fie aici. Ati plantat semintele constiintei inainte, in timpul lui Yeshua. Copii pierduti ai lui Christos, cei care au venit pe Pamant acum mai bine de 2.000 de ani pentru a planta semintele unei noi constiinte, ce au avut nevoie de 2.000 de ani pentru a germina. Voi stiti cum este sa fiti cei care planteaza semintele.

Nu inseamna ca aveti ceva de facut cu ea in afara de a o aduce aici, in constiinta Pamantului. Este nevoie de un om pentru a face asta. Fiintele angelice care nu mai fost vreodata pe Pamant nu pot face asta. Nu functioneaza. Este nevoie de un om si este nevoie de un om care intelege dinamica Noului Pamant, care intelege omenirea, care se intelege pe sine ca fiinta spirituala divina si suverana pentru a aduce aceasta.

Stiti cati oameni de pe Pamant s-ar califica acum pentru acea lucrare? Nu prea multi. Nu prea multi care sa inteleaga cu adevarat. O sa dam si o cifra, Adamus cerceteaza chiar acum. (rasete) Si-a scos calculatorul si imi spune ca va obtine o cifra exacta. Mai putin de un milion – mult mai putin, spune el – care inteleg dinamica Noului Pamant, constiinta si Vechiul Pamant, care pot fi purtatorii semintelor tuturor acestor idei, inventii si solutii pentru omenire.

Facand aceasta alegere constienta, respirand-o profund si iubindu-va pe voi insiva – fara de indoiala, ci cu iubire – puteti incepe sa deschideti acele coridoare, acele cai. Puteti deveni portalul. Nu aveti nevoie sa iesiti si sa activati un portal in mijlocul Oceanului Pacific. Puteti deveni acel portal. De fapt, chiar acum seminte ale noii constiinte exista efectiv in corpul vostru, in corpul vostru fizic. Ele nu sunt in forma fizica, sunt ceea ce ati numi mici scanteieri de lumina. Dar a existat o bariera, o prapastie. Ele exista in voi, dar voi nu v-ati acordat creditul de a le permite sa stea pe Pamant, sa le depozitati pe Pamant.

Ce binecuvantare! Ce moment frumos – da, stiu ca ne-am cam lungit astazi, dar avem multe de vorbit – pentru a planta acele seminte ale constiintei, ale constiintei Noii Energii, direct de pe Noul Pamant, direct din inimile inspirate ale fiintelor angelice ca voi insiva.

In acelasi timp, multi dintre voi ezita in legatura cu dechiderea acelei voci si a cantecului inimii voastre. Unii dintre voi ezita. Sunteti demni ca sa fiti purtatorii si cei care planteaza semintele constiintei? Multi sunteti ingrijorati in legatura cu viata voastra, cu deciziile voastre, cu propriul vostru echilibru. Voi spuneti: „Poate ca nu sunt pregatit inca sa plantez acele seminte pe Pamant”. Dar acum, pe masura ce ne alaturam intr-un asemenea timp, acum este un moment sacru si sigur. Aveti aceste seminte ale constiintei in corpul vostru fizic. Le puteti lasa acolo. Lasati-le in taramul Pamantului. Lasati-le in aceasta dimensiune, lasati-le ca potentiale pentru alti oameni, pentru cercetatorii care nici macar nu cred in dumnezeu, pentru cei care cu adevarat incearca sa lucreze cu omenirea in aceste vremuri de mari schimbari.

Multi dintre voi sunt reticenti. “Este pregatita omenirea? O sa abuzeze aceste seminte ale constiintei?” Intr-un anume grad unii dintre ei o vor face. „Vor manipula aceste seminte ale constiintei?” Unii dintre ei vor incerca. “Este puternica o samanta a constiintei? Este intr-atat de puternica incat omenirea s-ar putea sa nu fie pregatita pentru ea?” Doar voi puteti raspunde acelei intrebari pentru voi insiva. Dar voi sunteti vectorul. Voi sunteti purtatorii. Voi sunteti cei care au transportat semintele de pe Noul Pamant pana aici, fara stirea sinelui uman, dar stiind asta foarte bine in inima voastra. Aceasta este parte a dilemei si parte a plansului despre care am vorbit la inceput. O parte din voi plange pentru ca nu sunteti siguri. Voi nu sunteti siguri daca sunteti pregatiti sau daca Pamantul este pregatit.

Scopul acestui Shoud a fost sa va reaminteasca, sa va reaminteasca de ceea ce faceti pe Noul Pamant si sa va aminteasca de ceea ce purtati cu voi.

4. Conectarea intr-un nou mod

Punctul patru o sa fie foarte scurt. Voi fi foarte, foarte scurt pentru ca voi deja stiti. Raspunsurile nu mai sunt in acelasi loc. Energiile, conectarile, s-au miscat, s-au transformat si s-au schimbat. Atunci cand incercati sa va conectati cu sotul, sotia ori cu partenerul vostru, voi incercati sa va conectati la priza veche pentru a face conexiunea cu ei – energetic, psihic, in orice mod – si va intrebati ce nu merge bine. Atunci cand incercati sa accesati sursa voastra creativa, recurgeti la priza veche. Vechea priza de telefon a fost inlocuita de cabluri RJ-452, metaforic vorbind. Incetati sa mai incercati sa faceti aceste prize intersanjabile.

Atunci cand incercati sa va conectati la voi insiva, la divinitatea voastra, la spiritualitatea voastra, incercati sa va conectati la ceva care a existat acum multe vieti. Ati avut experiente ca preoti, calugarite, rabini sau lideri spirituali pe atunci, iar acum incercati sa va conectati cu ele pentru a va oferi spiritualitate. Nu ati observat ca priza este acoperita de praf, de mizerie, de grasime si murdarie si ca nici nu mai functioneaza?

Cand incercati sa va conectati cu clientii vostri – pentru aceia dintre voi care sunt facilitatori sau indrumatori – voi incercati sa va conectati cu un loc in legatura cu care ati fost educati mai inainte. Incercati sa va conectati si sa trimiteti prin acea conexiune curent al noii constiinte, iar conexiunea veche nu functioneaza. Exista o priza noua – de fapt este wireless. Este un nou punct de conectare.

Atunci cand incercati sa va conectati cu energia alimentelor pe care le mancati, voi va conectati cu ceva foarte, foarte, foarte vechi. Treceti pe wireless. Conectati-va intr-un punct diferit. Atunci cand incercati sa va conectati cu fizicul vostru si sa va dati seama ce nu este in regula cu el sau ce incearca sa va transmita, voi folositi un vechi telefon analogic. Este foarte lent, foarte lent sa formati numarul, iar apoi incercati sa interpretati mesajele corpului vostru pe baza acestui sistem arhaic. Treceti pe wireless. Intrati in noua constiinta fata de corpul vostru. Accesati un alt punct al constiintei.

Atunci cand va folositi mintea, incercati sa va conectati cu valorile si mecanismele ei vechi, iar asta va frustreaza. Mintea voastra vrea sa se extinda dincolo de limitarile puse asupra ei, care i-au fost imprimate in Atlantida si care au fost consolidate de biserici si de alte organizatii manipulatoare pe parcurs. Conectati-va intr-un punct diferit. Mintea voastra vrea sa se extinda. Vrea sa fie implicata in creativitatea voastra. Vrea sa fie implicata in exprimarea voastra. Nu vrea sa mai fie blocata in propria sa minte. Este obosita de analiza, este obosita de programare, este obosita de structura, vrea sa iasa din propria sa minte. Conectati-va cu mintea intr-un loc diferit.

Totul in jurul vostru, fie ca este vorba despre masina – aveti conexiuni cu masinile voastre – se conecteaza intr-un punct diferit. Se conecteaza intr-un punct diferit. Nu va pot spune eu unde este conectarea voastra. Trebuie sa o descoperiti singuri, pentru ca este diferita si unica pentru fiecare dintre voi. Dar va pot spune ca este intr-un loc diferit. Este intr-un loc expansionat, iar discutia despre Noul Pamant si discutia despre semintele constiintei pe care le aduceti ar trebui sa va ofere niste indicii in legatura cu locul in care ar trebui sa va conectati.

Aud ca nu mai am timp, asa ca voi incheia. Dragi Shaumbra, cat de mult va iubim cu totii! Cat de mult intelegem noi ce faceti voi cu adevarat! Cat de mult intelegem provocarile prin care treceti!

Iar daca putem sta acest timp scurt alaturi de voi, pentru a va reaminti cine sunteti cu adevarat, pentru a va reaminti de veneratia noastra pentru voi, poate ca va va ajuta sa va treziti.

Si asa este.
avatar
luminos1
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 137
Puncte : 186
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/05/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: "efecte secundare" ale evolutiei spirituale

Mesaj Scris de luminos1 la data de Sam Iun 06, 2009 10:47 pm

si partea a II-a


SHOUD 9: "Noul Pamant – actualizari si ...mai multe"

Intrebari si raspunsuri

Si asa este, dragi Shaumbra, ajungem la timpul intrebarilor si raspunsurilor. Dar mai intai cateva comentarii, daca imi permiteti.

Intr-adevar, timpul pe care il mai am pentru a fi impreuna cu voi se apropie de incheiere. Am trait vremuri remarcabile impreuna, atat in Shouduri si in workshopuri, cat si in plan personal, voi si cu mine. Voi si cu mine vorbim.

Discutiile vor continua, nu neaparat in Shouduri asa cum avem acum, dar ele vor continua si, intr-adevar, vreau sa aduc astazi cat mai multa informatie cu putinta, cat timp mai pot. Ati experimentat, de fapt, o multitudine de Shouduri. Si chiar daca urechilor voastre li s-a parut ca s-a transmis intr-un mod liniar sau sistematic, de fapt totul venea la un loc. Mintea le interpreteaza drept cuvinte, intr-o ordine ce transmite un gand anume, dar parte din ceea ce am observat la voi a fost modul in care ati simtit toata informatia, nu doar cele patru subiecte separate, despre care am vorbit astazi, ci toata informatia tesuta in ele. Astfel ca ati primit o multitudine de Shouduri, reamintiri despre voi insiva in aceasta parte a calatoriei.

Iar acum vom incepe cu intrebarile.

Intrebare de la Shaumbra 1 (primita prin Internet, citita de Linda): Tobias, tu pleci. O sa faci channel prin altii?

Tobias: Asa cum am spus atunci cand am anuntat ca ma intorc, nu fac alegerea de a mai continua sa fac channel. Voi fi ocupat, mai intai de toate, cu intruparea mea, Sam. Si, da, intr-adevar, as putea face channel prin altii, dar nu aleg asta. Aleg sa lucrez cu Sam si, prin Sam, sa va intalnesc pe multi dintre voi. Aleg sa lucrez cu voi in taramurile Noului Pamant, unde vom continua impreuna lucrarea pe care am inceput-o aici. Evident, vom vorbi, ca sa spun asa, dar nu asa cum se face acum.

A fost si o parte a acordului initial cu Adamus, ca eu voi incepe sa lucrez cu voi, ca voi impartasi multe dintre simtirile si gandurile mele si ca voi ajuta la aducerea la un loc a energiei Shoudului. Scopul meu, dorinta mea, a fost sa strang la un locul grupul Shaumbra.

Atunci cand va prelua Adamus, cum ati spune voi, dar nu foarte exact, el va conduce Consiliul Crimson. El va va calauzi din taramurile angelice, va lucra cu fiecare dintre voi. Mesajul sau va fi diferit, va face cateva viraje, dar eu nu vreau sa depasesc etapa mea de intampinare. Asa ca, drept raspuns la intrebare, nu, nu vor continua channelurile lui Tobias, dar iti multumesc ca ai intrebat. Si, apropo, tot ce am avut de spus este deja continut in toate aceste Shouduri.

Intrebare de la Shaumbra 2 (un barbat la microfon): Tobias, mi-ai spus in Hawaii ca am venit in familia in care m-am nascut pentru mama mea, pentru inspiratia muzicii. Inca o pot simti foarte aproape si sunt curios sa stiu ce mai face pe cealalta parte, pentru ca mereu canta despre a canta cu ingerii. As vrea sa stiu ce face cu adevarat.

Tobias: Ei bine, dupa o scurta perioada pe cealalta parte, ea a ales sa se intoarca pe Pamant, sa se reincarneze deja. Este deja aici si, asa cum probabil deja banuiesti, o sa lucreze cu grupuri bisericesti (rasete) si va lucra din nou cu muzica – cu un fel de muzica bisericeasca. Dar chiar daca va ramane in structurile bisericilor, va aduce noi cai si noi perceptii, multe dintre ele inspirate de tine.

Shaumbra 2: Oh, multumesc foarte mult. Iti multumesc.

Tobias: Si urmatoarea intrebare – o sa te intalnesti cu ea? Un potential foarte, foarte mare, da.

Linda: Aceasta intrebare reprezinta o serie de Shaumbra si pe persoana care o adreseaza in aceeasi masura ca si pe altii.

Intrebare de la Shaumbra 3 (primita prin Internet, citita de Linda): Tobias, din mine izvoraste simtirea ca lucrarea mea ca Shaumbra se apropie de final. In ultima vreme am simtit ca devin ceva mai distant fata de cercurile Shaumbra si de constiinta Shaumbra in general, pe zi ce trece, si asta nu din cauza vreunei frustrari sau senzatii de suferinta. Este doar o simtire ce creste in interior, iar eu doar o observ si o permit. Ma intreb daca are vreo legatura cu plecarea ta, Tobias. Este vorba doar despre mine sau simt o transformare mai mare, poate o dizolvare a constiintei Shaumbra in general? Ce se va petrece atunci cand vei pleca?

Tobias: Intr-adevar, iti multumesc pentru intrebare si pentru perceptii. Voi raspunde acestei intrebari prin a nu-i raspunde. Acestea vor face parte din unul din ultimele mele mesaje pentru Shaumbra si nu vreau sa-i stric farmecul intrand in aceste subiecte acum. Dar nici nu este nevoie sa mai spun ca perceptiile tale sunt foarte precise.

Intrebare de la Shaumbra 4 (o femeie la microfon): Buna, Tobias. Cred ca astazi ai raspuns, atunci cand ai vorbit despre mancare... stai sa vad... am simtit ca apa... ca si cum saliva merge spre... ce o fi, trahee, locul prin care mancarea trebuie sa coboare si chiar simt asta noaptea. Este o parte a ceea ce descrii tu? Oare corpul meu incepe sa se schimbe, sa nu mai accepte mancarea in forma 3D de acum?

Tobias: Implicit – voi raspunde intrebarii tale, dar se aplica tuturor – in ADN, spiralele non-fizice ale ADN-ului deja inteleg sau deja au fost, cum spuneti voi, activate de voi pentru a reduce dependenta de mancarea fizica. Acum, asta nu inseamna ca nu va puteti bucura de o masa buna, insa tipul de dependenta magnetica de mancarea fizica se schimba.

Stiu ca marea majoritate ati simtit ca dorinta pentru anumite tipuri de mancaruri se schimba si va intrebati ce se petrece. Parte a conflictului este atunci cand ascultati la stiri sau cititi in ziare ca anumite alimente sunt bune si ca altele sunt rele, dar cand priviti la dorintele corpului vostru, nu se potrivesc neaparat cu asta, iar apoi va mirati: nu cumva va interpretati singuri gresit sau nu cumva ar trebui sa reduceti anumite lucruri ori ar trebui sa treceti la diete de curatare sau la antioxidanti si altele? Intrati in minte referitor la acestea si va intrebati daca ar trebui sa le faceti, dar corpul vostru va spune, de fapt, lucruri foarte, foarte diferite.

Asa ca voi spune ca da, ADN-ul vostru, toata structura voastra celulara se schimba. Din acest motiv noi am spus de ani de zile sa va ascultati corpul. Daca vrea tort de ciocolata la cina, dati-i tort de ciocolata la cina. Nu faceti presupuneri despre cum isi proceseaza nutrientii, pentru ca acestia nu sunt continuti doar in mancarea fizica in sine.

Shaumbra 4: Multumesc.

Tobias: Da, si voi folosi aceasta oportunitate pentru a repeta pentru toti Shaumbra si pentru oricine altcineva alege sa asculte: daca aceste diete - sunt mii de diete, un milion de regimuri - ar fi functionat cu adevarat, nu ar aparea altele in fiecare luna! (rasete) Dietele sunt o dependenta. Sunt o dependenta psihologica si fizica. Asa ca cel mai bun lucru este sa va ascultati corpul.

Linda: Aceasta intrebare a fost trimisa de un grup de Shaumbra si este intrebarea lor.

Intrebare de la Shaumbra 5 (primita prin Internet, citita de Linda): Intrebarea vine din partea unui grup. De ce totul pare a fi atat de dificil acum? Alegerile noastre au fost clare si vietile noastre functionau, iar apoi totul a basculat. Banii au disparut. Sanatatea se duce la vale si chiar lucrurile obisnuite ale vietii par sa mearga prost. Si totusi, alegerile noastre raman aceleasi. Vrem sa ne bucuram de viata pe planeta si sigur este mult mai placut cand exista bani si sanatate. Stim ca suntem mari creatori si totusi suntem frustrati, pentru ca noi cream ceea ce doream, iar acum nimic nu mai pare sa functioneze. Ce pierdem din vedere? Oare nu intelegem cum sa lucram cu Noua Energie? Perspectiva ta va fi foarte apreciata.

Tobias: Intr-adevar. Mai intai, viata voastra in Vechea Energie, manifestarile voastre din Vechea Energie erau tinute la un loc de un clei din Vechea Energie. Atunci cand ati facut alegerea schimbarii, atunci cand ati facut alegerea pentru o constiinta diferita, acel clei incepe sa se desfaca si, fireste, asa cum ati observat, tot restul face acelasi lucru, dar cum altfel v-ati fi putut construi realitatea, noile alegeri pe care le-ati facut? Intr-adevar, ca grup ati facut alegeri cu totul noi. Nu ati ales vechea abundenta. Voi ati ales un tip de abundenta ce curge liber, in Acum, fara efort, o abundenta ce nu era atasata de modurile Vechii Energii de a face bani sau afaceri. Asa ca nu este nevoie sa mai spunem ca structura veche implodeaza.

Asa ca o si face – din punctul nostru de vedere, nu al vostru – insa din punctul nostru de vedere este logic sa va pierdeti serviciul, sa pierdeti toate structurile pe care le-ati avut anterior. De multe ori sanatatea se schimba, deoarece atunci cand alegeti viata sanatoasa in abundenta trebuie sa intelegeti ca in trupul vostru sunt stocate multe energii vechi si multe boli, unele latente, altele foarte active. Voi ati acordat corpului permisiunea de a se curata pe sine la nivel fizic si energetic – si asta face. Asta face. Trece printr-un proces de transmutare. Este evident nu doar in viata voastra, ci si in intreaga lume, care trece acum prin aceleasi lucruri.

Este greu si provocator pentru perceptia umana a realitatii, dar de fapt va voi invita sa priviti si cealalta fateta. In esenta, voi va uitati la o singura parte, spunand: “la naiba, Tobias, ce greu este!” Vreau ca voi sa priviti cealalta fateta a acelei energii, ca de fapt nu este greu. Si stiu ca o sa va certati cu mine in legatura cu asta, pentru ca ne-am mai certat si inainte. Voi va concentrati sa priviti la o singura fata a monedei. Energetic, mergeti in jurul sau sau treceti pe cealalta parte si priviti lucrurile extraordinare care se petrec acum. Mintea umana tipa si spune: „Dar am cerut bani, la naiba! Ii vreau! Am cerut sanatate. O vreau!” Le veti primi. Vin la manifestare.

Cum le-ati putea manifesta intr-un mod mai lin? Si, din nou, o sa va certati cu mine in legatura cu asta, dar respirati-le in interior. Cu adevarat ajuta... respiratia este... respiratia este pentru calatoria voastra precum este focul pentru alchimie si transmutare. Schimba energiile. Si intelegeti ca atunci cand cereti o schimbare o veti primi.

Asa ca stiu ca este un raspuns foarte scurt pentru o intrebare complexa si provocatoare si nimic din el, in acest context, nu va va satisface complet. Dar veti vedea ca Shaumbra vor scoate carti si vor contribui cu punctul lor de vedere personal la explicarea modului in care toate acestea lucreaza.

De asemenea, trebuie sa spun ca voi toti sunteti pionieri. Este mai dificil sa fiti pionieri in aceasta calatorie decat va fi pentru urmatoarea generatie sau urmatorul grup de fiinte in Noua Energie ce vor veni sa va urmeze pasii, iar ele vor intelege unele din cotituri si viraje. Asa ca va cer sa aveti rabdare cu procesul, sa respirati cu procesul si intelegeti ca alegerea voastra se manifesta. Multumesc.

Intrebare de la Shaumbra 6 (o femeie la microfon): Buna, Tobias. M-am intors ca sa-ti spune ce s-a mai intamplat cu „Feed Denver” (Sa hranim orasul Denver), proiectul nostru de agricultura urbana.

Tobias: Excelent.
avatar
luminos1
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 137
Puncte : 186
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/05/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: "efecte secundare" ale evolutiei spirituale

Mesaj Scris de luminos1 la data de Sam Iun 06, 2009 10:47 pm

partea a III-a

Shaumbra 6: Si cred ca ar fi de ajutor pentru Shaumbra, pentru ca nu putem planifica cum functioneaza. Pur si simplu merge. Iar cei din grupul meu si eu insami am aflat ca primul lucru de care ai nevoie pentru a creste hrana este un sol bun. Asa ca lucram pe un sol bun, dar, stii, solul bun este terenul comunitatii in care locuiesti, al orasului in care locuiesti, iar acum mare parte din lucrarea noastra se desfasoara cu structurile civice si guvernamentale, ca sa descoperim ce oportunitati sunt acolo. Lucrul interesant este ca ei sunt foarte incantati de asta. Sunt foarte deschisi. Toate obstacolele pe care cineva le poate imagina pur si simplu cad, ceea ce este cu adevarat extraordinar.

Asa ca vreau sa te intreb: pe masura ce noi simtim energia acestui proiect care se poarta pe sine acolo unde vrea sa mearga, incercam sa construim containerul pentru a lucra cu energia. As vrea sa iti cer cateva sugestii si sa ne spui daca suntem in directia cea buna, daca nu cumva pierdem din vedere ceva cu adevarat important.

Tobias: Intr-adevar. Explica ce intelegi prin container.

Shaumbra 6: Container energetic – stii... nu doar informatia si increderea ce vin din interiorul nostru, ci o varietate de resurse, toate resursele care vin spre noi si capacitatea de a le recunoaste si de a le folosi.

Tobias: Voi impartasi cu tine si cu altii care s-ar putea sa nu fie atat de deschisi fata de asta, dar am vorbit mai devreme despre Noul Pamant si in special despre importanta agriculturii pe Noul Pamant. Si, intr-adevar, asa cum ai inteles in timpul Shoudului, tu lucrezi mult acolo.

Asa ca un lucru pe care te voi incuraja sa il faci este sa eliberezi unele din conceptele vechi despre agricultura. Eu si altii te vom contrazice ca ai nevoie de sol bun pentru a creste recolte bune. Intr-un mod foarte primitiv, da, insa energetic, nu. Puteti creste recolte foarte bune in ceea ce numiti sol prost. Vor fi recolte ce vor putea fi crescute in apa si in special in apa sarata, iar acestea sunt tehnologii la care participi pe Noul Pamant.

Am mentionat ca voi toti sunteti purtatori ai semintelor, purtatori ai semintelor constiintei, astfel incat acea componenta pe care o aduci tu este un element esential pentru acest grup si lucrarea pe care o face. Tu deja contribui la aducerea acelor seminte, a semintelor energetice, si le aduci aici. Acum lasa-i pe altii sa le simta - doar respira, doar simte-le.

Ceea ce iti voi sugera este sa treci dincolo de ceea ce consideri a fi normal si traditional. Unii vor rade de tine si iti vor spune ca nu stii ce spui si vor intra in chimia solului si altele similare. Dar poti obtine niste indicii, asa cum stii, de la cei de la Findhorn1, care realmente inteleg ca in agricultura sunt mai multe elemente mai importante ca solul. Este energia. Este si lucrarea impreuna cu elementele naturii, iar aceasta ar fi o alta componenta importanta pentru cei ce sunt deschisi catre ea.

Exista un grup – unii le numiti zane sau elementali ai naturii – care este foarte activ si caruia, de fapt, i-ar placea foarte mult sa lucreze cu voi in segmente ale productiei agricole. EI au fost dati la o parte, au fost inlocuiti de suprafertilizare si altele, dar un grup mare al lor inca mai este pe Pamant, un grup foarte, foarte mare. Le-ar face placere sa lucreze cu tine. Ei, din motive greu de explicat, nu lucreaza realmente pe Noul Pamant, pentru ca sunt foarte conectati cu Pamantul fizic, dar tu deschide-te pentru a putea vorbi cu ei.

Combina aceasta cu cunoasterea pe care o obtii pe Noul Pamant, treci dincolo de barierele gandirii in ceea ce priveste tipurile de soluri si componentele chimice si vei intelege cum pot fi cultivate multe recolte in multe moduri diferite si cu mai multi nutrienti decat au acum. Iti cer sa incepi un mic channel cu unii din acesti elementali.

Shaumbra 6: Multumesc.

Tobias: Multumesc. Apropo, cineva din grup nu va fi prea deschis fata de asta, dar ai mai fost criticata inainte. Poti sa treci prin asta.

Linda: Am o intrebare. De curand, am inceput sa visez simultan o veche conexiune pe care au avut-o acum ani de zile cu agricultura, in legatura cu o companie numita Medina. Este vreo coincidenta?

Tobias: Deloc. Voi va faceti lucrarea pe Noul Pamant si intelegeti ca acest produs - ii voi face o publicitate nerusinata - este fascinant, a venit cu mult inaintea timpului sau si asta, probabil, a fost cea mai dezamagitoare parte. Dar formula originala, trebuie sa spun, cunoscuta si ca Apa Marcaine - Marcaine inseamna elemental sau deva - formula originala are componente energetice importante si poate fi foarte viabila acum pentru lucrul cu orice fel de recolte sau productie. Cauldre si Linda va pot spune mai tarziu mai multe despre ea sau cum sa o accesati, dar in sine, prin componentele sale originale, este un produs al Noii Energii.

Linda: Deci ar putea sa rezulte ceva bun, daca ii vom contacta pe cei de la Medina?

Tobias: Intr-adevar. Intr-adevar.

Linda: Grozav.
avatar
luminos1
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 137
Puncte : 186
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/05/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: "efecte secundare" ale evolutiei spirituale

Mesaj Scris de vali la data de Vin Iul 10, 2009 3:12 pm

aveam de ceva timp sentimentul de pierdut in spatiu si nu stiam ce e cu mine. nimic nu ma mai multumea nici mancarea nu mai avea gust . m-am lamurit un pic dupa ce am primit acest mail.UN ARTICOL ANONIM de pe siteul lui Drnvalo, http://spiritofmaat .com/july09/ index.htm

(ii multumim Vioricai Mocanu)Totul se schimba intr-un ritm atat de rapid, incat este dificil sa ti pasul. De fapt, este dificil pentru mintea si constiinta din vechea energie sa tina pasul cu schimbarile bruste.

Probabil ca una dintre cele mai problematice si nelinistitoare schimbari este incheierea „contractelor” noastre. Numesc contracte, angajamentele spirituale luate fata de noi insine si de alti oameni. Acestea pot fi: a fi de acord cu a te naste intr-o familie biologica specifica; a lucra cu cineva in aceasta viata; a trai intr-o locatie geografica specifica; a te reconecta cu un grup spiritual cu care ai mai lucrat inainte; a implini intregului plan de viata.

Din pacate, contractele noastre se sfarsesc in aceasta Noua Energie. In aceasta viata, trecem prin una dintre cele mai nelinistitoare si goale experiente. Suntem obisnuiti sa avem contracte. Ele ne-au oferit un cadru de lucru confortabil pentru experientele si existentele noastre. Ele au fost un fel de destin auto-creat. De fapt, am putea sa trecem prin viata intr-o stare de semi-transa, ratacind dintr-un loc (aflat in contractul nostru), in altul.

Deoarece contractele se sfarsesc in aceasta viata, are sens sa ne gandim: Ce va urma? Ce ar trebui sa fac? Ce vrea Divinul ca eu sa fac? Oricat de eliberator ar suna asta, nu suntem obisnuiti sa avem acest fel de libertate spirituala. Poate ca ar fi aproape mai usor sa primim o noua misiune de la Spirit, decat sa luam decizia - ce sa fac in continuare? Raspunsul: Orice vrei sa faci!

Aceasta este marea intrebare: ce vrei sa faci? Nu exista contracte. Nu exista karma. Nu se cere ceva. Este ca si cum ai fi eliberat din armata dupa ce ai fost inrolat o viata intreaga. Oricat de mult ai dorit asta, exista un sentiment ciudat, atunci cand vine in cele din urma Ziua Eliberarii. Acum, ce urmeaza?

In ultimele luni am descoperit ceva foarte important pentru mine insumi. Nu trebuie sa raspund la aceasta intrebare! Nu trebuie sa ma asez si sa definesc o alta cale in viata mea. Nu trebuie sa creez un nou plan. Si, mai important decat atat, nu trebuie sa ma ingrijorez ca altcineva il va crea pentru mine, daca ezit sa o fac eu insumi! Pentru moment, pot doar SA FIU! Pot sa-mi acord timpul sa eliberez vechile contracte si sa nu fac nimic in mod special, pana cand voi putea simti cu adevarat ceea ce vreau sa fac in continuare.

Priveste propria viata si propriile contracte. Slujba ta dispare? Se schimba relatiile tale? Ai sentimentul ca lucrarea ta spirituala s-ar dizolva? Si acum, marea intrebare: ce vrei TU sa faci?

Ne terminam contractele si depinde de noi ce alegem in continuare. Alegeti in bucurie si abundenta, alegeti ceea ce va face inima sa cante si, drept urmare, veti face si inimile celorlalti oameni sa cante!

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: "efecte secundare" ale evolutiei spirituale

Mesaj Scris de luminos1 la data de Vin Iul 31, 2009 1:23 am

Durerea (si frumusetea) trezirii

Cand incepi sa mergi pe calea spirituala ai impresia ca viata ta se va schimba in bine. Dar, la inceput, parca toate ‘portile iadului’ se deschid impotriva ta.

“Daca asta e spiritualitatea, atunci nu mai vreau” – zici tu, speriat. Insa trebuie sa stii, cum N.D. Walsch spunea foarte frumos “O data ce incepi sa fii ceea ce esti, tot ceea ce nu esti va veni in experienta ta”.

Una din cele mai puternice energii pentru a ne sprijini pe calea schimbarii este propria intentie. Emotia, energia intentiei ne va aduce in experienta proprie tot ceea ce avem nevoie pentru a duce la capat ceea ce dorim. Pe calea spirituala intentia spune : asta e ceea ce ai nevoie pentru a reusi ! Iar tu vezi ce vine catre tine si spui : “Aaa, e adevarat ca as vrea o schimbare, o evolutie, dar nici chiar asa….!” E posibil sa ‘atragi’ provocari – experiente, oameni care par ca te ‘lovesc’. Iar aici e cumpana, intrucat multi cad la loc deoarece fug, se indeparteaza, reneaga propria ‘creatie’.

Cand oamenii incep sa se trezeasca si sa gandeasca, sa simta diferit, ei incep, de asemenea, sa observe si ‘coincidentele’, sincornicitatile din viata pe care nu le vazusera pana atunci. Cand ne aflam in ‘inchisoarea’ propriei minti suntem ca niste ‘magneti’ de slaba putere – si atragem o experienta de viata limitata. Fiinta noastra transmite vibratii slabe, nu putem vedea evenimentele sincrone. Iar asta nu deoarece suntem ‘rai’, ‘prosti’, ‘nedemni’, ‘incompetenti’, ‘fara potential’ (asa cum de multe ori ni se spune). Ci deoarece suntem inchisi fata de minunea sinelui nostru real, fata de constiinta si energia pe care putem sa o folosim spre binele nostru. Cand incepem sa ne ‘trezim’ suntem ca puiul care iese din gaoace si experimenteaza lumea din jur - permitem energiei inalte sa intre in spatiul nostru, o impregnam cu propria noastra stare interioara, o exteriorizam si atragem… Suntem ca un magnet puternic ce atrage tot ce are nevoie pentru a-si duce la indeplinire ce a intentionat. Ne cream destinul prin deschiderea la maretia a cine suntem noi cu adevarat.
avatar
luminos1
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 137
Puncte : 186
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/05/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: "efecte secundare" ale evolutiei spirituale

Mesaj Scris de aNdy-cristi la data de Joi Sept 03, 2009 4:10 pm

dap sunt de acord cu ultimul post ...si eu cand am inceput sa ma "trezesc" dupa fiecare incercare urma un mare dezastru in viata personala sau pe plan profesional (scoala Laughing )dar acuma nu se mai intampla porcarii....chiar daca nu am pe nimeni aproape parca tot pot sa rezist contra "lumii" si asta parca e o parte frumoasa Smile..pot sa sper doar ca se va face si mai frumoasa de atat ...mult mai frumoasa 8->

aNdy-cristi
Traine
Traine

Numarul mesajelor : 57
Puncte : 74
Reputatie : -1
Data de inscriere : 04/08/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: "efecte secundare" ale evolutiei spirituale

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum