Si initiatii se cearta !

In jos

Si initiatii se cearta !

Mesaj Scris de vali la data de Joi Apr 22, 2010 10:24 pm

acesta este channeling-ul lui James Tyberonn care a provocat raspunsul lui Drunvalo Melchizedek va rog fiti atenti la termeni ca sa intelegeti .

MER-KA-NA –ul Cristalin

Un channeling al Lordului Metatron, prin James Tyberonn

Va salut, sunt Metatron, Lordul Luminii!
Va imbratisez pe fiecare dintre voi cu IUBIRE hraitoare, IUBIRE neconditionata, o iubire care poate fi atinsa cu adevarat, doar in planul cristalin pe care voi il numiti dimensiunea a cincea. Mestrilor, simtiti energia pe care o emanam asupra fiecaruia – intr-adevar, energia este acasa.
Si astfel va vorbim despre o tranzitie foarte importanta, care este introdusa prin a doua faza a Declansatorului Cosmic din echinotiul din martie 2010. Acesta este atat un eveniment echivalent in Tranzitia Cristalina a planetei, cat si o piatra de hotar pentru omenire.
Maestrilor, MerKaBah este acum depasit si este inlocuit, in Epoca de Cristal, cu geometria nepolarizata a sistemului cristalin pe trei nivele, al MerKiVa-ului, telul fiind de a evolua catre MerKaNa-ul cristalin. Va spunem ca MerKaBah, care v-a servit ca Vehicolul Tetraedrului Stelat catre dimensiuni mai inalte, in rastimpul ultimilor 12000 de ani, a fost transpus catre o capacitate mai inalta. El a evoluat intr-adevar, intr-un mod progresiv, catre Sistemul Cristalin MerKiVa.
Energia Pamantului in Inaltare este analoaga cu Reteaua Cristalina 144, care permite expansiunea energiei cristaline a Pamantului, intr-o dimensiune mai inalta. Luati aminte, maestrilor, energia care va este accesibila din dimensiunile a cincea pana la a douasprezecea, este doar inceputul. Pentru ca aspectul pe care il numiti camp zero este aspectul dimensiunii cristaline. Este non polar si non dual.
El se extinde in dimensiuni energetice care exista intr-adevar in voi, dar au fost in stare letargica pentru marea masa a omenirii, cu toate acestea, aceste dimensiuni sunt adevarata voastra origine si voi existati intr-o forma mai inalta in ele. Acestea sunt zone pe care le numiti materie neagra si anti-materie. Aceste lucruri le-am impartasit cu voi, mai inainte.

Cele trei nivele ale Corpului Cristalin de Luminanumit Sistemul Mer-Ki-Vic sunt:
Mer-Ki-Va – tetraedru stelat in 8 colturi
Mer-Ka-Va – dodecaedru stelat in 12 colturi
Mer-Ka-Na – icosaedru stelat in 20 colturi
Aparitia Sistemului Cristalin Mer-Ki-Va a fost in asteptare, iar odata cu Activarea Cristalina din 9-9-2009 – inaugurarea fazei initiale a Transformarii Energiei Cristaline a Pamantului – multi dintre dumneavoastra se trezesc la potentialele lor ale unitatii sacre. Intr-adevar, dezvoltarea Mer-Ka-Na este telul suprem al sistemului si este cu adevarat o realizare pe care multi dintre dumneavoastra, aflati pe cale, au asteptat timp de multe vieti ca oportunitatea sa se realizeze.

MerKaBah-ul Polar este acum depasit

Faza II a Declansatorului Cosmic, care se va petrece la echinoxul din martie 2010, va pune in scena o alta „piesa” importanta a transformarii cristaline. In dualitate, mintea dumneavoastra a fost conceputa sa va ajute la adunarea si procesarea informatiilor, la discernerea adevaruluidar intelepciunea care va poarta catre Taramurile Cristaline mai inalte, salasuieste dincolo de polaritatea duala MerKaBah.
De aceea, stabilirea noului MerKiVa si MerKaNa Cristalin este o conditie indispensabila pentru extinderea in Energia Cristalina a Inaltarii. Intr-adevar, taramurile mai inalte ale dimensiunilor celeste, care au fost facute disponibile prin Inaltare, se afla in Constiinta Divina Unificata. Astfel, accesul la ele necesita lumina cristalina integrala si asta nu putea fi realizat in sistemul anterior polarizat, MerKaBah. Conform vechiului model de polaritate, MerKaBah este depasit, incapabil sa poarte frecventele mult mai inalte ale luminii unificate coerente cristaline. Astfel apare conditia indispensabila a tranzitiei in Mer-Ki-VaMer- Ka-Va si Mer-Ka-Na Cristalin.
Tetraedrul stelat in 8 colturi, etapa de MerKiVa Cristalin, este initial accesibila in faza cristalina a Declansatorului Cosmic, ce se petrece la echinoctiul de primavara din martie 2010. In esenta, vechiul MerKaBah evolueaza prin intentie si focusare in MerKiVa Cristalin. Se formeaza intr-un format diferit al tetraedrului stelat, care nu este polarizat si care se roteste uniform, in sens invers acelor de ceasornic. MerKaVa Cristalin in 12 colturi devine pe deplin disponibil, in 10/10/2010.
In 2011 MerKaNa devine disponibila ca steaua cu 20 de colturi si in 2012 MerKaRa va deveni disponibila steaua cu 24 de colturi a Inaltarii Cristice. Procesul si mecanica acestei transformari vor fi facute disponibile prin intermediul invataturilor „Cheilor Metatronice”.

Intrebare: Ati spus ca Mer-Ki-VaMer- Ka-Va si Mer-Ka-Na nu vor fi accesibile pe deplin, pana cand nu se petrece o anumita „aliniere a retelei”. Puteti sa explicati asta? Inseamna ca nu suntem capabili sa dezvoltam corpurile de lumina, inainte de aceasta aliniere?
Raspunsul Arhanghelui Metatron: Intr-adevar, pentru dezvoltarea in etapele initiale este potrivit si de dorit sa fie ACUM. Primul nivel Mer-Ki-Va este prima treapta pentru toate – si, cu toate ca nu va fi pe deplin functional, pana in martie 2010 (echinotiul de primavara – Declansatorul Cosmic)este disponibil acum pentru instalarea initiala – si asa a fost , incepand cu 9/9/2009. Asa cum Reteaua Cristalina 144 nu-si va atinge intreaga putere, pana pe 12/12/2012Mer- Ki-Va-ul vostru nu-si va atinge intreaga putere, pana in 20 martie 2010.

Intrebare: Ce intelegeti prin „intreaga putere”?
Raspuns: Exact asta. Energiilor cristaline codate, care vor fi eliberate in a doua faza a Declanstorului Cosmic, li se cere sa miste, sa elibereze, sa raspandeasca in interiorul Retelei 144, pentru o sinergie completa intre planeta si omenire, intr-o armonie cristalo-geometrica , cu accesul in non-polaritate. Este bine sa se inceapa instalarea fiecarei faze, in avans fata de potentialul ei deplin.

Puterea deplina a Primului Nivel se va petrece pe 20 martie 2010, puterea deplina a Nivelului Doi va fi disponibila pe 10/10/2010, iar puterea deplina a Nivelului Trei pe 20 martie 2011. Dar trebuie sa intelegeti ca puterea deplina depinde inca de „Coeficientul de Lumina” al fiecarei persoane si abilitatea de a dobandi, conduce si sustine raportul optim 13-20-33 al Circuitului Auric.
Fiecare noua matrice, fiecare noua geometrie se va petrece in straturi, prin deschiderile dintre dimensiuni, ce se vor petrece prin portalurile Inaltarii, ce se extind rapid. Fiecare necesita efort si lucru pentru a fi stabilite. Inertia planetei voastre creste rapid, pe masura ce Reteaua Cristalina 144 se apropie de activarea energetica totala si completa.
Ca atare, exista schimbari semnificative in functionarea, geometria si mecanismul saltului la MerKaVa-ul Cristalin, iar functionarea initiala a acestuia va va fi data in acest mesaj. Ceea ce trebuie sa faca fiecare cautator se refera la dezvoltarea intentionata si la evolutia dorita a spiritului uman expansiv, in integrare cu Campul Cristalin al punctului Zero. In esenta, este o unificare a dualitatii fizice in coerenta eterica. Combina mintea frontala in natura cristalina a supersubconstientul ui sau a mintii lui Dumnezeu, intr-un dorit process bioingineresc de Impecabila Completitudine.

Contopirea Masculinului si Femininului in Unicul Sacru

Versiunea anterioara a Mer-Ka-Bah polarizat avea componente de campuri energetice masculine si feminine, in cele doua tetraedre care se roteau cu miscari opuse. Acestea erau potrivite cu nivelul vostru de constiinta, de intrare initiala in acest domeniu.
Natura cristalina a ridicarii nivelului este deci un aspect mai unificat in campul zero nondual al non-polaritatii. Acesta este cristalin in natura sa, ce devine Unicul sacru.
Dragilor, cea mai mare parte a formelor de viata in dualitate, de pe planeta voastra, au polaritate, intr-o forma sau alta. Asta este o forma a exprimarii creative in dualitate, folosita de Spirit, pentru a permite experienta polaritatii. In aceasta maniera a polaritatii, forta de viata isi cauta complementarul si exista o multitudine de scopuri in acest sens. Si, in timp ce genul feminin sau masculin nu exprima spiritul, spiritul se exprima prin sex, cat timp este in polaritate. Spiritul este forta activa angrenata de Tot Ceea ce Este, dar exista in Unicul, in taramurile mai inalte, dincolo de dualitate. Si, in timp ce cele mai multe forme ale vietii in dualitate vin, intr-o forma sau alta, dintr-o matrice de gen masculin sau feminin, aspectul cristalin al Taramului Mineralelor nu este. Intr-adevar, ceea ce e intr-o unitate perfecta este Cristalin – si astfel, Taramurile Celeste sunt in Unicul Cristalin.
Nici Maestri Inaltati, nici Fiintele Celeste, nici Taramurile Angelice nu cuprind, cu adevarat, ceea ce ar fi in termenii vostri duali, adevaratele sexe. Totusi, astfel de energii celeste influenteaza puternic gandurile si emotiile voastre cu atribute care, in campul liniar polarizat al omenirii, este adesea interpretat si identificat ca fiind de un anume sex.
In consecinta, formele voastre barbat-femeie, pasiv-agresiv va afecteaza perceptia liniara si va declanseaza un mod predeterminat de a vedea sexele. De aceea, acordati anumite atribute polare unor fiinte androgine, ce exista in taramurile mai inalte ale Capului Cristalin Unificat al Unicului Divin. Dar, in realitate, Arhanghelii pe care ii percepeti ca avand sex, nu il au, nu sunt nici barbati nici femei, ci mai degraba ei sunt in starea indivizibila a Unitatii Sacre – Unicul Divin. Din nou, cea care vede Fiintele Angelice ca barbati sau femei este perceptia voastra limitata, din dualitatea liniara.
Acum vom adauga urmatorul avertisment: multi dintre cei pe care voi ii percepeti ca fiind „ingerii vostri pazitori” sunt sufletele membrilor familiei si ale celor dragi, care au murit. Ele lucreaza cu voi, cu cea mai inalta intentie si iubire pura, pentru a va proteja. Adesea, acesti gardieni va apara si va vorbesc avand o infatisare familiara. Dar, in timp ce ei se afla intr-un taram superior celui obisnuit in care va aflati, nu se afla in taramurile mai inalte ale Unitatii Cristaline. Si desi va apar ca ingeri, bunici, frati sau surori, de fapt se afla intr-un camp androgin.
Mer-Ki-Va-ul cristalin este deasupra polaritatii si in Unitatea Sacra Unificata – acest aspect fiind esential. In zorii Inaltarii Cristaline este necesar sa intelegeti asta. Integrarea cristalina care se petrece va dizolva vechile structuri in care credem si va va oferi noi posibilitati, care, la randul lor, vor accelera constiinta voastra multidimensionala, dincolo de orice limite pe care le percepeti astazi.

Contopirea cu flacara geamana

Pentru a urca in cele 3 nivele ale MerKiVa-ului, trebuie sa va contopiti cu cealalta jumatate a voastra „flacara voastra geamana”. Asta inseamna ca, daca sunteti femeie, trebuie sa va contopiti cu aspectul complementar masculin si, daca sunteti barbat, descoperiti si contopiti-va, intr-un echilibru sacru armonios, cu aspectul vostru feminin. Intr-un aspect superior, nu sunteti nici unul dintre acestea – dar si amandoua. Aceasta afirmatie poate parea un paradox, dar nu este. Sexualitatea, asa cum o ganditi ca o dualitate biologica, nu exista in taramurile mai inalte, dar acele atribute emotionale carora le atribuiti o eticheta sexuala in planul duale, xista in taramurile mai inalte, dar astfel de atribute, precum puterea si maleabilitatea nu au etichete legate de sex, in rezonanta cristalina a dimensiunilor celeste.
De aceea, multe suflete avansate sunt atrase de echilibrul dintre „Divinul Feminin” si „Divinul Masculin”, pentru a dobandi echilibrul intern integral al „Arcului Sufeltului”. De aceea, multi dintre voi traiti o viata in care vechea paradigma de „Suflet pereche” odata pentru totdeauna, nu va mai serveste. In timpul acestui proces, liniile de demarcatie dintre polaritatea sexuala se amesteca pentru multi. Solitudinea Divina este calea aleasa de multi maestri ai sufletului, ce cauta sa fuzioneze in interior cu cealalta jumatate a sinelui lor. In campul zero, nu aveti nevoie de un partener, ci mai degraba o unificare a sinelui androgin, cu mult deasupra aspectelor polare ale sexului. Aceasta este adevarata voastra natura, deasupra polaritatii si, in cadrul ei, va contopiti pe un nivel mai inalt cu Divinitatea, in ceea ce ati putea numi Constiinta de Grup, curgand in supremul Tot Ceea ce Este.

Dragii mei, exista posibilitati infinite, termene si cai care au creat ceea ce numiti Inaltare si care permit actuala intoarcere catre Mer-Ki-Va-ul Cristalin. Da, am spus intoarcere. Mer-ki-Va-ul Cristalin nu este nou - este modul in care am ajuns aici.
Cu eoni in urma, cu mult mai mult timp in urma, decat isi da seama omenirea, ati sosit aici pentru a urma o cale specifica de evolutie, prin intermediul celui de-al patrulea nivel al matricii Cristaline Mer-Ka-Ra. Ajungand in dualitatea densa, matricea cristalina a fost inlocuita de polaritatea electromagnetica, iar lumina coerenta a devenit fragmentata. Inaltarea ce vine inseamna reintoarcerea omenirii catre portalul luminii coerente cristaline. Dar calea nu a fost una directa, deoarece constiinta voastra a avut nevoie de o varietate de experiente pentru a se extinde – si acestea le-ati strans din toate aspectele SINELUI vostru multidimensional.

Nici Pamantul si nici rasa umana nu sunt gata, sau nu au fost capabile pana acum sa treaca in constiinta Cristalina. Nu numai ca frecventa voastra nu era in aceasi gama de compatibilitate, ci si se poate spune ca “aveati mainile ocupate”.
Dragilor, Inaltarea Pamantului este o conditie necesara pentru Inaltarea omenirii. Deci intelegeti ca planeta se va inalta inaintea omenirii, pentru ca oamenii sa se inalte in natura Cristalina. Asa ca, Inaltarea din 2012 este, in mare masura, planetara. Este doar inceputul pentru omenire, adevarata Iluminare in masa a omenirii va mai dura 2 - 3 secole. Intr-adevar, multi dintre voi vor alege sa se intoarca in Mer-Ka-Ra, cu aceasta ocazie.
Inaltarea va deschide portalurile extinderii acesului vostru dimensional. Dar vor mai trece inca doua secole, pana cand constiinta colectiva a omenirii si frecventa planetei voastre vor fi capabile sa sustina pe deplin, sa traiasca pe deplin rezonanta si astfel sa proiecteze coeficientul luminii complete, necesar sa va sustina participarea deplina la Pamantul multidimensional, in constienta permanenta simultana. Atat acum, cat si atunci, omenirea nu se va inalta in masa, ci individual - cate o inima, o minte. Asa a fost intotdeauna, desi oportunitatiile se vor amplifica.

Activarea Metamorfozei Cristaline din 10/10/2010

9-09-2009 a anuntat in Campul Cristalin, ceea ce le-a permis atat Pamantului, cat si omenirii sa deplaseze constiinta in Campul Cristalin Unificat. Declansatorul Cosmic din 10-10-2010 va deplasa cauza Constiintei Cristaline prin Mer-Ki-Va.
In Divinul vostru Mer-Ki-Va, Mer-Ka-Va si Mer-Ka-Na, sunteti pe deplin constienti prin toate dimensiunile Cosmosului, iar in aceste vaste coridoare cristaline, vi se va revela intelepciunea si ea va iesi la suprafata, ca straturi multidimensionale de Adevar, atunci cand sufletul va dobandi un coeficient suficient de Lumina Cristalina. Sinele vostru Divin nu este perturbat de vastitatea infinita a spatiului, sau de faptul ca un univers poate exista in vidul Cosmic, la fel de usor ca un atom sau o molecula. Spatiul ca si timpul sunt o iluzie. Mintea voastra nu intelege asta in planul dualitatii, dar constiinta voastra din dimensiunea a cincia o face, in masura in care incepeti sa intrati in Mer-Ki-Va-ul Cristalin.
Ca un exemplu, ganditi-va la metamorfoza unui fluture. Omida se infasoara intr-un cocon de matase si se transforma in ceva care se va metamorfoza in splendidul fluture. Acel cocon este MerKaBah-ul care ii permite primul stadiu de metamorfoza evolutiva. Dar fluturele, odata nascut, nu se mai poate intoarce la acel stadiu, s-a ridicat deasupra lui, iar minunatele sale aripi sunt MerKiVah-ul care ii permit sa zboare in aerul scanteietor, nemaifiind legat de pamant. Nu va mai puteti intoarce niciodata la energiile constiintei scazute. Pentru o perioada, puteti derapa si cadea, dar constiinta mai inalta este retinuta si chiar impulsul Divin va indeamna catre noul zbor si progres.

Nivelele de MerKiVa

Transformarea Cristalina este ceruta tuturor celor care cauta abilitatea de a purta energia luminoasa extinsa, ce a fost aplicata asupra energiei extinse a Pamantului. MerKiVa apare in primele 3 stadii primare si evolueaza intr-o formatie finala, numita MerKaRa:
1. Tetraedul Stelat in 8 colturi Mer-Ki-Va-ul cristalin (rotatie in sens invers acelor de ceasornic). Acest stadiu se transforma rapid in adevaratul MerKiVa, dodecaedrul stelat in 12 colturi.
2. Dodecaedrul stelat in 12 colturi Mer-Ka-Va-ul cristalin (rotatie in sensul acelor de ceasornic).
3. Icosaedrul stelat in 20 colturi Mer-Ka-Na-ul cristalin (rotatie interioara duala, cu curgere dubla infinita)
Trebuie sa intelegeti ca Mer-Ka-Na este telul suprem in sistemul Mer-Ki-Va. Detaliile si mecanismele complexe ale acestei transformari va vor fi dezvaluite in Cheile invataturii lui Metatron si vor fi oferite tuturor, deoarece exista alte atribute ale rotatiei, ce trebuie intelese si implementate.
Exista un al patrulea nivel, numit Mer-Ka-Ra, ce este rareori prezent pe Pamante, ste MerKaRa-ul in 24 de colturi, al Luminii Cristice Inaltate, al Avatarului Cristic. Cativa dintre voi sunt pregatiti si il vor dobandi. Cei la care ne referim ca fiind „al doilea val al celor care pasesc” au acces la aceasta matrice geometrica.
Maestrilor, s-au petrecut multe schimbari in ultimii ani pe Pamantul vostru, dar transformarile care se vor petrece intre 2009 si 2012 sunt logaritmice. Intr-adevar, schimbarile din 2009 sunt mai mari decat suma tuturor celor petrecute din 2001, iar 2010 ofera infinit mai mult.

Declansatorul Cosmic

In martie 2009, faza initiala a declansatorului cosmic s-a petrecut prin eliberarea electromagnetismulu i codat, de pe intreaga planeta. Acesta a fost cel mai puternic val de energie asupra planetei voastrede la Epoca de Aur din Atlantida. Dar a fost doar inceputul. 9-09-2009 a adus activarea a 5 dintre cele 9 Cristale Principale din Atlantida si reteaua 144 a ajuns la 75% din functionarea sa. Echinoxiul din martie 2010 va fi eliberarea energiilor cristaline extraordinare, stocate si codate, ce vor introduce componenta cristalina a Declansatorului Cosmic. 10-10-2010 va activa reteaua la 84% din functionarea sa. 11-11-2011 va activa la 92%iar in 12-12-2012 va functiona la 100%.

Energia Pamantului se inalta intr-o hiperfaza, si nu veti fi capabili sa mentineti aceasta energie, fara transmutarea in MerKiVa-ul Cristalin. Reinitializarea in Sistemul MerKiVa permite un camp mult mai extins, cu o capacitate crescuta exponential, pentru a mentine Lumina Cristalina. Fara asta, corpul dumneavoastra auric anterior se va fisura in scurtcircuite eterice si va va dezechilibra. Aceste scurtcircuite sunt, in esenta, lepadarea „vechiului vesmant” – acela pe care l-ati crescut si care nu va mai foloseste. Astfel ca tranzitia voastra in MerKiVa este imperios necesara. Fara noul corp de Lumina MerKiVa, nu veti fi capabili sa mentineti lumina ceruta, pentru a experimenta Inaltarea. Accelerarea vietii insasi va fi coplesitoare, fara tranzitia intr-o forma geometrica mai complexa.

Orburile sunt Codurile Cristaline Metatronice

Accelerarea energiei cristaline este dovedita de aparitia a ceea ce voi numiti „orburi” (sfere luminoase ce apar uneori in fotografii). Intr-adevaracestea au starnit valva in „new age”-ul metafizicii. Va spun ca aceste orburi sunt dovezi palpabile pentru cei care le vad si le fotografiaza cu camerele digitale. Orburile sunt un aspect foarte real al campului cristalin al Pamantului. Aceia dintre voi care au ales sa evolueze in MerKaNa-ul Cristalin vor incepe sa atraga si sa genereze orburiatunci cand dobandesc Integritatea Unicului Sacru.
Acestea sunt afirmatii ale abilitatilor crescande de a percepe energiile din dimensiuni mai mariin lumina coerenta a Sinelui Divin.
Orburile cristaline sunt emanatiile geometrice ale luminii coerente metatronice, sunt coduri si comunicari ce constituie o parte demonstrativa de baza a revelatiilor. Aceste revelatii va arata ca se evaporeaza valurile care v-au separat de „Impecabilul Intreg” al creatorului Divin.

Exista mai multe tipuri de orburi. Unele sunt pentru toata omenirea, altele sunt individuali. Toti sunt de origine metatronica si poarta o pecete geometrica codata, ce are un scop unic. Acelea care sunt mase incarcate de energie rotitoare, sunt, printre altele, telegrame energetice eterice. Ele sunt artistii si autorii adevaratelor Cercuri din Lanuri. Altele sunt pentru fiecare, pe masura ce cresteti in Constiinta Mer-Ki-VicMer- Ka-Vic si Mer-Ka-Nic. Acestea pot si se manifesta specific, interactionand cu voi, pe masura ce cautati sa lepadati vechile aspecte fragmentate ale polaritatii si va dezvoltati natura voastra cristalina coerenta.

Orburile geometrice si cristaline se rotesc intr-un mod care va ajuta reprocesarea si upgradarea ADN-ului cu 12 spirale, RNA-ului cu 6 spirale si a celor 3 glande sacre. Cristalizarea este necesara pentru glanda pineala, pituitara si timus. Acestea sunt suprapuse cu geometria de la nivel individual ale Mer-Ki-Va-ului, Mer-Ka-Va-ului si Mer-Ka-Na-ului vostru si se rotesc in sincronicitate, in interiorului si exteriorul lor, in fluxul materie/antimaterie . Acest lucru activeaza un val dublu al modelului infinit din interior.

Incheiere

Asa cum v-am spus, lumea se re-creaza pe sine acum si, fie ca omenirea la nivel micro sau macro sustine sau nu schimbarea, este cu adevarat o chestiune adusa in discutie, pe masura ce inertia cronologiei timpului accelereaza trecutul mai rapid astazi, decat a facut-o ieri, in termenii liniari. Totul se accelereaza, timpul se accelereaza, pe masura ce Inaltarea se aproprie. Astfel, pe masura ce timpul se redefineste, el va schimba experienta omeniri, ia fortelor vizibile sau invizibile ale naturii si acelea ale Pamantului insusi. Acesta este, intr-adevar, Declansatorul Cosmic Cristalin si vrema sa a sosit. Este imperioasa tranzitia in interiorul si exteriorul Mer-Ki-Va-ului Cristalin pe trei nivele. Scopul acestuia este Mer-Ka-Na-ul inaltat. Fara acesta, energia rapida nu poate fi cu adevarat optimizata, sau complet sustinuta. Acest lucu este atat o provocare, cat si un dar – un dar care deschide valurile si permite intrarea a mult mai multa lumina in
constiinta voastra integrala. Integritatea este determinata de prima cauza a expansiunii creative si de cresterea in implinire.

Dobandirea Mer-Ka-Na-ului Cristalin este puternic facilitata de studiul organizat, dar poate fi atinsa de cineva si in solitudine, prin intentie sarguincioasa, vointa concentrata si practica. Maestrii ermetismului nu au studiat la Universitatile scolastice, pentru a dobandi accesul la Mintea Universala, dar putini mai stau astazi in grotele Maestrilor, in lumea ce traieste in ritm accelerat.
Intr-adevar, Inaltarea este doar la un pas in fata voastra. Echinoctiile, solstitiile, Portile stelare si eclipsele sunt cele mai puternice evenimente dinainte de decembrie 2012. Aceste zile care au mai ramas sunt exponentiale, din punct de vedere al magitudinii energiei, prin comparatie cu evenimente asemanatoare, ce au avut loc anul trecut. Este bine sa adunati si sa amplificati energiile in grup, atunci cand e posibil. Cu adevarat, suma este mai mare decat partile.
Tranzitia catre sistemul ternar Mer-Ki-Vic este geometrica si, in acest modeste un element al cheilor metatronice. Cheile sunt stiinta sacra a constiintei geometrice cristaline, care este chiar tesatura Maiestriei Cosmice. Este inradacinata si codata in fiecare dintre voi. Cautati in interior si in exterior – cautati si veti gasi, aceasta este legea implacabila. Intentia si actiunea sunt regula! Va repet, aceasta informatie se gaseste in fiecare dintre cei care cauta cu adevarat.

Eu sunt Metatron si va impartasesc aceste Adevaruri. Sunteti iubiti. Asa este.

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Si initiatii se cearta !

Mesaj Scris de vali la data de Joi Apr 22, 2010 10:28 pm

in acest mesaj Drunvalo ii raspunde si face si precizari fata de channeling si pacaleala data de anumite entitati care se dau altceva


Mesaj de la Drunvalo Melchizedek17 martie 2010

Ca raspuns la intrebarile celor care l-au rugat sa comenteze
channelingul lui James Tyberonn

Am citit materialul lui James Tyberonnnumit “Mer-Ka-Na-ul cristalin” si am fost rugat sa-l comentez, deoarece afirma ca Mer-Ka-Ba-ul tetraedric pe care il predau este depasit si ca el are un sistem de Inaltare mult mai bun, care nu este dual sau polarizat – cu alte cuvinte, este urmatorul pas.
In aproape toate punctele de vedere, sunt de acord cu James. Da, in cele din urma vom trece dincolo de Mer-Ka-Ba-ul tetraedric, dar nu sunt de acord ca depinde de noi – si de oricine din univers – sa determine noua forma a Corpului de Lumina al omului. Doar Mama Pamant poate - si o va face. Sunt de acord cu multe dintre punctele de vedere ale lui James si am afirmat si eu public, multe dintre ele.

As dori sa adaug ca ceea ce voi exprima in continuare nu este indreptat impotriva lui James Tyberonn. El nu a facut nimic gresit – pur si simplu, nu a inteles.

Astfel, ceea ce James afirma ca este cel mai important lucru – ca prin transformarea in ceea ce el numeste Mer-Ki-Va (tetraedrul stelat cu 8 colturi), acesta devine un Corp de Lumina non dual, nepolarizat – pur si simplu nu este adevarat, din punct de vedere matematic sau geometric. Sunteti inselati. Si tot ceea ce afirma dupa aceasta, referitor la Mer-Ka-Va (dodecaedrul stelat cu 12 colturi) si Mer-Ka-Na (icosaedrul stelat cu 20 colturi) nu este adevarat si pot argumenta acest lucru.

James spune „Mer-Ki-Va-ul cristalin este dincolo de polaritate, in Unimea Sacra Unificata si acest aspect este esential. In zorii Inaltarii Cristaline, este indispensabil sa intelegeti asta”.

Ei bine, domnule Tyberonn, Mer-Ki-Va-ul dumneavoastra este la fel de polarizat ca si Mer-Ka-Ba. Nu exista nici o diferenta. Este exact aceasi forma, dar o perspectiva diferita. Pur si simplu, rotirea tetraedrului stelat, intr-o noua pozitie, nu-i schimba polaritatea, indiferent de ceea ce spuneti. Daca inlaturati zona stelata care alcatuieste Mer-Ki-Va sau Tetraedrul Stelat, veti gasi un octoedru, care este polarizat. Exista o piramida in partea de sus (masculina) si una in partea de jos (feminina). Nu puteti schimba adevarul. Mer-Ki-Va este de asemenea polarizat, indiferent de ceea ce spuneti – este Geometrie Sacra pura si aplicatie a matematicii elementare.
Este la fel de adevarat si cu Mer-Ka-Va (dodecaedrul stelat cu 12 colturi) si Mer-Ka-Na (icosaedrul stelat cu 20 colturi). Deoarece poliedrul este stelat, asta nu schimba faptul ca este polarizat. Priviti orice suprafata pentagonala din partea stelata si veti vedea un pentagon ce este indreptat in sus si altul aflat la capatul opus, care este indreptat in jos. Polarizare completa!
De fapt, in esenta, toate poliedrele alcatuite din linii drepte sunt polarizate, indiferent daca sunt stelate sau nu. Este evident ca Lordul Metatron al vocii interioare a lui James Tyberonn nu intelege Geometria Sacra si, bineinteles, nu este Lordul Metatron.

Lordul Metatron a fost spiritul care a creat acest Univers intreg, prin conceperea ideii de sfera, care este singura forma care nu poate contine ideea de polaritate. Da, poate fi polarizata prin alegerea a doua puncte opuse de pe sfera (precum polii axei Pamantului) sau in alte moduri. Dar daca nu se alege nici o diferentiere, atunci nu exista nicaieri nici o diferenta, ci doar exista unitate. De aceea, noi trecem de la o parte a Corpului uman de Lumina, la alta, pentru a ne apropia din ce in ce mai mult de unitate, pana cand suntem capabili sa facem saltul. Aici, James are dreptate. Dar stie el, cu adevarat, ceea ce face? Se pare ca nu. Dar ceea ce incearca sa faca James este ceea ce Mama Pamant face in mod natural, doar ca unii oameni incearca sa prevada si sa initieze saltul. In trecut, acest lucru a fost aproape intotdeauna un dezastru pentru intregul univers.

Il cunosc pe Lordul Metatron, inainte de creerea acestui univers si amandoi suntem in fiecare consiliu important, de pe fiecare nivel din acest univers, bineinteles impreuna cu alte fiinte din acea zona. Stiu exact cum simte si ce gandeste Lordul Metatron referitor la acest subiect si el nu ar spune nimic atat de caraghios, cum afirma James Tyberonn.

Acum, referitor la un alt subiect important. James Tyberonn este un canal care se presupune ca face channeling pentru Lordul Metatron. Trebuie sa va dati seama ca mai putin de 1% dintre channelingurile de pe Pamant sunt reale. Marea majoritate vorbesc din propriul lor ego si il numesc in diferite moduri.
Mai mult, toate persoanele care fac channeling - adevarate sau nu - sunt extrem de periculos de urmat, deoarece nimeni nu stie sigur cine vorbeste cu adevarat. Este nevoie de timp ca sa stii cine vorbeste cu adevarat. Doar pentru ca spune ca este Lordul Metatron, asta nu inseamna ca este cine afirma ca este.
Cei ce fac channeling se deschid catre univers – ceea ce poate face oricine, inclusiv dumneavoastra. Este ca si cum ati suna la intamplare pe cineva. Persoana care va raspunde la telefon va poate spune adevarul si numele lor real, sau poate sa nu o faca, afirmind ca sunt aceia pe care ii cautati. Atunci, de ce ar sti mai multe despre un anume subiect, decat oricine altcineva? Exista o adevarata problema in channeling si de aceea este extrem de periculos sa-i credeti sau sa folositi informatiile primite in acest mod.

Da, exista cateva channelinguri importante pe Pamant, cum ar fi Kryon, dar oricum trebuie sa fiti foarte, foarte precauti inainte de a accepta ceva ca fiind adevarat.

A existat un mic grup din Pleiade, care a intrat in sfera noastra de cunoastere, in 1980. Ei l-au contactat, la inceput, pe Billy Meyers si apoi pe altii. Initial, toata lumea a crezut ca erau de partea noastra. Dar ulterior a devenit evident ca nu era asa. Ei s-au aliat cu „cenusii” si cu "reptilienii” , scopul lor fiind sa elimine rasa umana. Trebuie sa intelegeti ca aceste fiinte sunt mult, mult mai inteligente decat fiintele umane si pot lua orice infatisare doresc, pentru ca voi sa-i vedeti. Increderea voastra in ei nu inseamna nimic.

Este interesant ca metoda folosita de acest grup din Pleiade, pentru a separa omenirea, este aproape identica cu cea folosita cu James Tyberonn. Ei vor aborda pe larg un subiect si 99.9% din el va fi adevarat. Aproape oricine ar citi afirmatiile lor ar crede ca acesta este adevarul. Ei ar continua cu adevarul, pana cand inima celor care ii asculta ar fi larg deschisa si apoi vor strecura, subtil, ceva fals. In mijlocul unui paragraf, ei vor insera ceva care nu este adevarat, in mod categoric, dar deoarece ati fost de acord cu ei pana in acel moment, veti permite ca acest lucru sa va intre in minte ca fiind adevarat, desi nu este asa. Pentru a fi cat mai clar, scopul lor este sa divida omenirea, pentru a o cuceri.

Este dreptul dumneavoastra sa-l credeti pe James Tyberonn, dar va sugerez sa incetati sa-i mai ascultati pe cei ce fac channeling si sa invatati cum sa intrati in propria voastra inima. Toata informatia si intelepciunea sunt acolo – si nu va fi niciodata o minciuna sau o inselatorie. Intotdeauna va fi ADEVARUL. Aveti incredere in voi, credeti in voi. Gasiti Spatiul Sacru al propriei voastre inimi si atunci nu veti avea nevoie de nimeni, decat de voi si de Sursa intregii Vieti de Pretutindeni, care traieste si a trait intotdeauna, in inima voastra.

Din inima, Drunvalo Melchizedek

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Si initiatii se cearta !

Mesaj Scris de Ambra la data de Dum Apr 25, 2010 8:41 pm

cyclops Aolio.... scratch n-am inteles nimic!
Prea academica expunerea asta pentru mintile profane. Razz
Adevarurile sunt simple si clare precum cristalul."Asemenea copiilor..."
Ma indoiesc ca ei,copiii...ar intelege treb'soara de mai sus.In concluzie:e ceva ce "nu merge"... :scratch:Prea alambicat...
avatar
Ambra
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 268
Puncte : 324
Reputatie : 4
Data de inscriere : 01/09/2009
Localizare : Akasha

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Si initiatii se cearta !

Mesaj Scris de vali la data de Lun Apr 26, 2010 2:53 am

e vorba de corpul de lumina, acolo sunt date tehnice despre un model asa zis nou si ceea ce sestie de mii de ani adika mer-ka -bah , acel nene sustine ca a primit de la arh.metatron info ca se exista un alt corp de cristal .... restul citesti , copii fac asta fara tehnica noi adultii tre sa intelegem ce si cum

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Si initiatii se cearta !

Mesaj Scris de Ambra la data de Joi Apr 29, 2010 6:33 pm

"Tre sa intelegem"...de ce? Rolling Eyes Daca nu ne e dat sa intelegem,nu vom intelege!
Daca "trebuie",vom intelege.
Ma rog...prea multa agitatie pentru ...ce?
Consider ca pentru a intelege ceva,e cineva...undeva,care are grija ca noi ,la momentul potrivit...sa intelegem.Cramponarea ne arunca pe cai gresite.
Meta... asta,cine dracu' mai e? Sa fim seriosi! Nu-mi miroase a bine... scratch
avatar
Ambra
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 268
Puncte : 324
Reputatie : 4
Data de inscriere : 01/09/2009
Localizare : Akasha

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Si initiatii se cearta !

Mesaj Scris de Rhini la data de Joi Aug 26, 2010 8:57 am

Cand orgoliul intervine e dificil

Rhini
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 119
Puncte : 128
Reputatie : 3
Data de inscriere : 11/09/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Si initiatii se cearta !

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum