venirea lui antihrist prin tehnologie noua?posibil scenariu...

In jos

venirea lui antihrist prin tehnologie noua?posibil scenariu...

Mesaj Scris de rebelrobert la data de Joi Iun 11, 2009 5:12 am

Am gasit pe net, o informatie foarte valoroasa, despre posibila venire a lui Antihrist..cine nu crede aceasta,n-are decat s-o ia ca pe o fictiune...daca insa, faci niste corelari dintre Biblie - apocalipsa de acolo - si realitatea posibila de azi..cu implementarea treptata a cip-urilor de la cartela de telefon, la implementarea in animale de companie care le poarta ptr a nu se pierde de stapan, cred ca poate fi posibila la faza - de partial ateism majoritar si materialism sau pseudoignoranta, imi pare rau sa spun din pacate,- la care se afla lumea azi.Iata textul, ce s epoate gasi la adresa:http://209.85.129.132/search?q=cache:FVrAf1eVCEcJ:www.belgianul.com/roman/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D315:indepartarea-omului-de-la-dumnezeu%26catid%3D53:religie%26Itemid%3D82+Origen+torrents&cd=20&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&lr=lang_ro
D-zeu sa ne fereasca de acest scenariu cosmaresc...ar fi bine ca acest mesaj, chiar daca acest lucru ar avea o posibilitate infima sa se realizeze, totusi, sa pregateasca oamenii, ptr a nu fi mintiti si a fi extrem de precauti..toti oamenii sa stie asa ceva. Multumesc ptr bunavointa si atentie.."
Cine îndrazneste a se juca de-a Dumnezeu este însusi întruchiparea lui Lucifer pe Pamânt.
Sfânta Scriptura ne spune ca duhurile rele au facut parte, la început, din lumea îngerilor buni, dar prin razvratire au rupt comuniunea lor cu Dumnezeu.
Despre aceste duhuri, Sfânta Scriptura ne vorbeste în unele locuri, numind pe ingerii rai duhuri rele (Luca, 7. 21 ; 8, 2 ; Fapte, 19, 13), duhuri necurate (Matei, 10, 1), duhuri ale rautatii (Efes., 6, 12), diavoli, draci, demoni (Luca, 8, 30-35), îngerii diavolului (Matei, 25, 41), îngerii satanei (Apoc, 12, 7-9) ; iar capetenia lor, diavolul (I Petru, 5, Cool, ispititorul (Matei, 4, 3), satana (Apoc, 20, 2-7), Belzebul (Luca, 11, 15), Veliar (II Cor., 6, 15), domnul lumii acesteia (Ioan, 12, 31), domnul puterilor aerului (Efes., 2, 2), domnul dracilor (Matei, 9, 34).Duhurile rele sunt si ele în numar indefinit de mare (Luca, 8, 30), constituind o adevarata împaratie a raului (Luca, 11, 18) si prezinta o ie­rarhie (Luca, 11, 26), caci nu numai ca au o capetenie a lor, satana (Ma­tei, 12, 24), ci se gasesc împartite pe trepte diferite : începatorii, domnii, stapanii ale întunericului (Efes., 6, 12 ; Col., 2, 15).
Existenta "îngerilor" rai, adica a duhurilor rele, este contestata de cei care tagaduiesc existenta îngerilor în general. Sfânta Scriptura îi prezinta însa totdeauna ca fiinte reale, nu imaginare.
Ei sunt fiinte reale rationale care cugeta, "cred si se cutremura", dar nu se mântuiesc (Iacov, 2, 19), au vointa pro­prie si pacatuiesc dintru început (I Ioan, 3, Cool si isi au planurile lor {II Cor., 2, 11).
Biserica a crezut totdeauna în existenta duhurilor rele, cum dovedeste practica ei de la botez când celui ce se boteaza i se cere lepadare de diavolul, de toti îngerii lui si de lucrurile lui (exorcismele).
Aparitia duhurilor rele se datoreaza despartirii libere de Dumnezeu a unora dintre îngeri din mândrie, dorind sa aiba fericirea în ei si prin ei, si nu prin relatia cu Dumnezeu.
Acest lucru îl arata sfântul Vasile cel Mare descriind ca­derea satanei, în opozitie cu persistenta lui Mihail în comuniune cu Dum­nezeu : "De unde este rau omul ? Din propria lui libertate. De unde este rau diavolul ? Din aceeasi cauza, având si el viata libera si prin liberta­tea lui având putinta sa ramana lânga Dumnezeu sau sa se înstraineze de El.
Mihail era înger si a ramas lânga Dumnezeu pentru vecie. Satana era înger si a cazut din treapta lui. Pe acela vointa libera l-a pazit în cele de sus ; pe acesta libertatea alegerii l-a alungat. Pe acela l-a salvat nesaturarea de iu­birea lui Dumnezeu, pe acesta l-a facut lepadat departarea de Dumnezeu.
Acesta este raul: înstrainarea de Dumnezeu. O mica intoarcere a ochiu­lui ne face sa fim cu soarele sau cu umbra trupului nostru.
Cel ce pri­veste spre soare se lumineaza îndata ; cel ce se întoarce spre umbra va avea parte în chip necesar de întuneric. Astfel diavolul are rautatea prin libera alegere, dar firea lui nu e opusa binelui".
Explicatia crestina a raului ca provenind din folosirea libertatii este singura care nu leaga raul de esenta realitatii, a realitatii eterne sau a ce­lei create de Dumnezeu.
Sfântul Vasile cel Mare zice: " Raul este o lipsa a binelui. Ochiul a fost creat, orbia s-a produs ulterior prin pierderea ochilor... Asa si rautatea nu are o subzistenta proprie, ci vine dupa aceea datorita ranilor sufletului." (Ibidem, col. 341).
Dar nici existenta si marimea raului din lume nu s-ar putea explica numai din libertatea umana. Trebuie sa admitem ca origine suplimen­tara a raului libertatea unor spirite mai puternice decât spiritul uman, ca­pabile de un rau cu mult mai mare, dar nu o origine a raului în libertatea spiritului divin atotputernic, caci atunci nu ar mai fi posibila mantuirea lumii de rau, iar Dumnezeu nu ar mai fi Dumnezeu.
Oricât ar fi de stapanit de rau, omul poarta în sine, totdeauna, resturi de bine, rezistente împotriva raului, puteri de întoarcere spre bine prin convertire si puteri de frânare a raului si de cainta pentru el.
Duhurile rele, în
schimb, nu mai pastreaza în ele nici un rest de bine. Raul le-a devenit o a doua natura a lor. Dar chiar si raul produs de duhurile rele nu-si are originea în fiinta lor, ci in libertatea lor, care consimte neince­tat cu el.
Diavolul s-a facut din proprie initiativa cauza caderii pentru sine si pentru ceilalti; înainte de diavol n-a pacatuit nimeni, iar el a cazut nu fiindca în natura sa ar fi fost sadita aplecarea spre rau, ci fiind creat bun s-a hotarât el însusi spre pacat.
Sfântul Ioan Damaschin spune: "Dupa cadere ei nu mai au posibilitatea pocain­tei, dupa cum nu o au nici oamenii dupa moarte". Opinia lui Origen asupra restaurarii tuturor, chiar si a îngerilor rai, a fost condamnata de Sinodul V ecu­menic (553).
Proiectul Blue Beam intentioneaza simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii si a distruge credinta si religia. „Vom avea un guvern mondial, fie ca va place, fie ca nu.Singura întrebare este daca el va fi creat prin cucerire sau prin consimtamânt.” - Paul Warburg - membru al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR) declaratie facuta în februarie 1950 în fata Senatului american.
„Suntem în zorii unei transformari globale. Nu mai avem nevoie decât de o criza majora
adecvata si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.” - David Rockeffeler – presedinte de onoare al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), presedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg.
Ce se doreste de fapt? Instaurarea lumii întunericului. Si cum se va face aceasta?
Simplu. Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul, si al satelitilor din jurul pamântului care vor emite semnale de joasa frecventa (LF), foarte joasa frecventa (VLF) si extrem de joasa frecventa (ELF) vor fi proiectate holograme
folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoara pamântul la o înaltime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer si semnalele auditive vor parea ca provin din adâncimile spatiului si îi vor face pe adeptii ardenti ai diferitelor religii sa creada ca sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia.
“Apoi proiectiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singura imagine si « Salvatorul » universal le va face o mare revelatie. Le va spune ca diversele scripturi sunt false si ca vechile religii sunt responsabile pentru raul de pe planeta. De aceea ele trebuie abolite pentru a lasa locul unei noi religii care va fi condusa de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor si auzi cu urechile lor.”
Diabolicul plan prevede ca în urma acestei aparitii sa se creeze o mare dezordine sociala, în care milioane de sustinatori fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de sustinatorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai vazut pâna acum. Pare de domeniul fanteziei, însa mijloacele pentru a realiza aceasta deja exista. „Diverse servicii secrete arata ca în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informatii despre proprietatile electrice, chimice si biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzatiilor auditive si vizuale. Au fost stocate de asemenea si date despre toate limbile si dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe întelesul oricui. Existenta unor astfel de computere este mentionata si într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow.
„Existenta unor astfel de tehnologii tine de a treia directie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizeaza comunicarea telepatica si electromagnetica prin unde de joasa, foarte joasa si extrem de joasa frecventa care îi va face pe oameni sa creada ca îl aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul satelitilor si vor interactiona cu gândirea naturala, facând sa apara ceea ce se numeste „vorbire artificiala”. Acest gen de tehnologie exista înca din anii ‘70 si a fost perfectionata prin cercetari ulterioare privind relatia dintre creierul uman si computer.
Avem date care arata ca astfel de experimente au loc si în Marea Britanie, Australia, Franta, Germania si Finlanda. Agentiile guvernamentale si corporatiile care lucreaza mâna în mâna cu ele sunt gata sa faca orice pentru a-si atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. În primul rând, daca terorizezi populatia si o faci sa se teama pentru siguranta si viata sa, îti va fi mai usor sa implementezi un sistem draconic, sa o supraveghezi, sa o dezarmezi si apoi sa îi spui ca totul este pentru protectia ei. În al doilea rând pentru ca asa este mai usor sa promovezi un nou sistem politic si social, în locul celui vechi care pare sa nu mai functioneze. Evident ca alternativa este pregatita de multa vreme si se numeste Noua Ordine Mondiala. Frica a fost mereu utilizata ca un instrument cu care Elita a controlat si a subjugat masele. Vechea zicala „Divide et impera” (Dezbina si stapâneste) a fost aplicata în toate colturile planetei pentru a avea siguranta ca oamenii sunt speriati, se tem pentru siguranta lor si îsi pierd încrederea în ceilalti oameni. Si aceasta este tot o forma de control mental.”
Controlul mental de astazi presupune mult mai mult. PsihologulGene V. Mc Connell scria într-un articol publicat în Psychology Today: „A venit ziua în care putem combina privarea senzoriala cu drogurile, hipnoza si manipularea prin recompensa-pedeapsa pentru a câstiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid si cu destula eficienta un fel de spalare a creierului care duce la schimbari dramatice de comportament si personalitate. Ar trebui sa dam o noua forma societatii astfel încât sa fim cu totii antrenati înca de la nastere sa facem ceea ce societatea vrea ca noi sa facem. Avem tehnologia necesara pentru a face aceasta. Nimeni nu este stapânul propriei personalitati. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobândeste, deci nu are nici un motiv de a refuza sa dobândeasca o noua personalitate, daca cea veche pe care o are este anti-sociala”.
Tehnologia ce urmeaza a fi utilizata pentru controlul mintii în Proiectul Blue Beam include un transmitator care emite pe frecventa sistemului nervos uman. El a fost deja produs de firma Laurel Electro-Optical System din Pasadena, California. Laurel este unul dintre colaboratorii apropiati ai Aviatiei Americane si a lucrat mult în domeniul construirii unor arme care sa implementeze mesajul direct în mintea inamicului. Aparatul utilizeaza radiatii electro-magnetice si frecvente extrem de joase si a fost utilizat pentru a tortura fizic si mental oamenii de la distanta. Arme de acest tip au fost aplicate în anii ‘70 contra femeilor britanice care protestau împotriva prezentei unor rachete americane în baza aeriana Greensam Common Air Base. Aceasta arma poate induce o totala privare senzoriala auditiva si actioneaza direct asupra nervilor auditivi, cu asemenea putere încât îi blocheaza victimei inclusiv capacitatea de a-si auzi propriile gânduri. Exact ca în vechea zicala care spune: „e asa mult zgomot aici ca nu ma pot auzi nici pe mine gândind".
A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestra în marile orase ale lumii. Se mizeaza pe faptul ca tarile care detin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apara de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile fata de adevaratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbra.
Scopul este sa fie anihilata orice forma de opozitie fata de Noua Ordine Mondiala. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin retelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice si vor patrunde în orice echipament care contine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populatiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi usor împinsi la un val de sinucideri, violente si nebunie.
"În toate epocile, unii oameni au cautat în practicile magice un mijloc pentru a actiona asupra celorlalti. Este vorba de aceeasi vrajitorie, de la statuetele de lut strapunse cu ace si pâna la metodele moderne de propaganda. În zilele noastre, ochiul electronic al televizorului înlocuieste câteodata ochiul vrajitorului, iar cele mai subtile metode de hipnoza colectiva sunt acceptate în numele progresului social. În cazul regimurilor totalitare, vrajitoria prezinta si alte aspecte, cum ar fi de exemplu spalarea creierului. Pretinzând ca este doar o „informatie” în numele stiintei, al propagandei politice sau al publicitatii, omul îsi ascunde destul de stângaci nevoia sa de dominare dintotdeauna.” Serge Hutin.
În plus expertii au constatat ca televiziunea are o putere de impregnare a mesajelor mult mai mare decât un spectacol de cinema. Aceasta se datoreaza faptului ca radiatia luminoasa vine de la ecran. Televiziunea da senzatia unei prezente vii, chiar si persoanelor timide si sterse.
Luati aminte, dar nu va speriati. Dumnezeu este cu noi cu toti, si nu ne va lasa. Rugati-va!
Miluieste-ma, Dumnezeule, miluieste-ma, ca spre Tine a nadajduit sufletul meu. Si în umbra aripilor Tale voi nadajdui, pâna ce va trece faradelegea. Striga-voi catre Dumnezeul Cel Preaînalt, Dumnezeul Cel ce a facut bine mie. Trimitu-s-a din cer si m-a mântuit, dat-a spre ocara pe cei ce ma calca pe mine. Trimis-a Dumnezeu mila Sa si adevarul Sau si a izbavit sufletul meu din mijlocul puilor de lei. Adormit-am tulburat. Fii oamenilor, dintîi lor - arme si sageti, si limba lor sabie ascutita. Înalta-Te peste ceruri, Dumnezeule, si peste tot pamântul slava Ta. Cursa au gatit sub picioarele mele si au împilat sufletul meu. Sapat-au înaintea mea fetei mele groapa si au cazut într-însa. Gata este inima mea, Dumnezeule, gata este inima mea! Cânta-voi si voi lauda întru Slava mea. Desteapta-te, Slava mea! Desteapta-te, psaltire si alauta! Destepta-ma-voi dimineata. Marturisi-ma-voi Tie întru noroade, Doamne, cânta-voi Tie întru neamuri, Ca s-a marit pâna la ceruri mila Ta, si pâna la nori adevarul Tau. Înalta-te peste ceruri, Dumnezeule, si peste tot pamântul slava Ta! (Psalmul 56)"

rebelrobert
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 4
Puncte : 12
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/06/2009
Localizare : departe de rautate si ignoranta lumii

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: venirea lui antihrist prin tehnologie noua?posibil scenariu...

Mesaj Scris de vali la data de Joi Iun 11, 2009 10:35 am

este interesant ce ai postat multi nu stiu de proiectul blue beam , mi-au placut si comentariile adaugate sustinute biblic .

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: venirea lui antihrist prin tehnologie noua?posibil scenariu...

Mesaj Scris de Ambra la data de Joi Sept 03, 2009 9:23 pm

Mda...exact ce-ti spuneam pe alte forumuri si circoteai. Wink
Si unde mai pui ca scenariul cu pricina va avea drept scena,Romania. bounce Fireste,sub haripioara protectoare a americanilor si nu numai.
Valentina Girlea stie... Wink dar, nu vorbeste;"...e in joc viitorul tarii"- zice.Bucegii isi vor intra in drepturi.
Sundar amintea si el ceva despre ....
Padre Pio,la fel...
Biblia, nuanteaza 2012 prin scena fecioarelor cu candele si venirea mirelui.
2012 este crucial.Inceputul sfirsitului."Anticristul,de la Dunare se va ridica".Brrrrr! affraid
Prin inversarea polilor magnetici ai Pamintului,electricitatea va lua locul magnetismului...
O baie de foc si lumina.La propriu ori la figurat,ramine de vazut.Vom supravietui? Vom deveni mutanti?
avatar
Ambra
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 268
Puncte : 324
Reputatie : 4
Data de inscriere : 01/09/2009
Localizare : Akasha

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: venirea lui antihrist prin tehnologie noua?posibil scenariu...

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum