Elixirul cristalin din cuart

In jos

Elixirul cristalin din cuart

Mesaj Scris de Asterion la data de Vin Ian 08, 2010 6:02 pm

După cum am precizat în articolul precedent, vom vorbi în acest număr despre elixirul de cuarţ. Deocamdată vom aborda numai acest mineral, urmând ca în articolul următor să vorbim şi despre celelalte pietre şi folosirea elixirelor preparate cu ajutorul lor.

Mediul utilizat este apa, iar baza este un cristal de cuarţ, curăţat şi purificat. Dimensiunile pot varia în funcţie de utilizarea elixirului. Pentru a obţine acest elixir vom umple un vas cu apă curată şi vom plasa înăuntru cristalul. Dacă facem acest lucru cu cantităţi mari de apă, cum ar fi un butoi sau o cadă, folosită fie pentru gătit, fie pentru baie, elixirul este slab, însă apă este purificată de energii reziduale şi este adusă la o vibraţie mult mai înaltă. Cristalul folosit pentru cantităţi mari de apă va fi un cluster, adică un mănunchi, numit şi floare-de-mină, sau mai multe cristale individuale. Acelaşi lucru pentru purificarea apei de băut, putem lăsa peste noapte un cristal în recipientul pentru apă, fie el pahar, cană, ceainic sau alt vas. Acesta este elixirul slab, sau apa cristalină.

Elixirul mult mai puternic din cuarţ se face prin lăsarea cristalului sau cristalelor mai multe zile în apă, de obicei 7 zile. Vasul este plasat în aşa fel încât să beneficieze de cât mai multă lumină naturală directă, atât solară cât şi lunară. Împreună cu aceasta solarizare (încărcarea la lumina Soarelui) şi selenizare (încărcarea la lumina Lunii), putem să încărcăm acest elixir cu o anumită intenţie sau un anumit program. La ţara acest proces s-ar face de obicei cu apă luată de la izvor, neîncepută, folosind descântece, pentru că apa astfel încărcată poate fi folosită în multe scopuri. Eficacitatea elixirului depinde pe de o parte de timpul în care cristalul stă în apă, cu cât mai mare durata, cu atât mai bun elixirul, şi pe de cealaltă parte de încărcarea elixirului. Încărcarea se face luând vasul în mâini sau punând mâinile pe el, concentrându-ne atenţia asupra cristalului. Vom pronunţa în gând sau cu voce tare o mică rugăciune, cerând destulă lumină şi energie pentru a încărca apa conform scopului dorit.

Să zicem că folosim această apă în apartament, pentru a revitaliza plantele sau pentru a le trata pe cele ofilite. Din experienţă proprie vă spun că această apă este extrem de eficientă şi poate chiar trezi la viaţă plantele moarte sau uscate. Ţinând vasul în mâini sau punând mâinile peste el, vom cere lumină şi energie pentru ca prin intermediul apei, planta sau plantele să le primească, să se bucure de ele şi să-şi revină la vigoarea iniţială. După cum ştim din studiile japoneze cu privire la cristalele de gheaţă, apa păstrează informaţia extrem de bine şi este modificată şi prin simpla repetare a unui cuvânt. Cristalul de cuarţ amplifică acest lucru de zeci de ori. Mai mult, vom fi siguri că intenţia (sau programul) este bine fixată dacă vom face această încărcare zilnic. Iubitorii de plante pot încerca acest lucru, repetând asupra apei cu atenţia fixată pe cristal cuvinte precum Lumină, Iubire, Sănătate, Vigoare, Viaţă. Binefacerile elixirului de cuarţ nu se limitează la plante, bineînţeles. Poate fi folosit ca băutură zilnică pentru detoxifiere sau ridicarea vibraţiilor corpului, pentru purificari, pentru stropirea casei şi împrejurimilor pentru a asigura protecţia, bunăstarea şi linistea proprietarului, pentru consacrarea anumitor obiecte sau pentru anularea efectelor trimiterilor negative. Bineînţeles, pentru fiecare astfel de întrebuinţare, elixirul trebuie încărcat corespunzător. Acesta este un elixir foarte puternic, însă cu multe întrebuinţări. Aşa cum lemnul, de exemplu, poate fi folosit pentru a sculpta opere de artă, sau pentru a încălzi o locuinţă, sau pentru a extrage din el răşini, la fel şi elixirul de cuarţ poate fi folosit în atât de multe scopuri, eficacitatea lui fiind garantată. Aici nu facem reclamă unui produs anume, nici nu încercam să vindem produse scumpe.

Un cristal de cuarţ de dimensiuni potrivite, clar sau lăptos, nu costa mai mult decat o pungă de chipsuri. Un cluster de cuarţ de dimensiuni mai modeste face cât o pizza. Diferenţele între chipsuri şi pizza şi acele cuarţuri ar fi că, pe când primele ne aduc toxine şi boală, cuarţul ne ajută să scăpăm de ele, şi pe când primele se termină în câteva minute şi pofta ne cere să mai luăm, cuarţul odată cumpărat este garantat să ne ţină o viaţa şi să nu-şi epuizeze proprietăţile. Dat fiind faptul că apa reţine informaţia şi magnetismul în special când este rece, elixirul nu trebuie fiert sau încălzit, mişcările moleculare asociate fierberii producând anularea structurilor cristaline pe care tocmai le--am imprimat.

Dacă dorim sa avem o apă sterilă, nu vom fierbe elixirul însuşi, ci vom fierbe şi vom răci apa înainte de folosire. În cazul lăsării cristalului în apă mai mult timp, vom acoperi vasul cu un capac, o farfurie sau un geam curat, orice material transparent pentru a impiedica impurităţile să pătrundă în apă. Câteodată praful de pe străzi este agitat de vânt, plopii îşi lasă puful vara, iar vecinul de sus fumează fără scrumieră...aşa că mai bine avem grijă.

Asterion
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 10
Puncte : 20
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Elixirul cristalin din cuart

Mesaj Scris de vali la data de Vin Ian 08, 2010 9:08 pm

acest filmulet va va confirma postarea lui asterion deci aveti grija cand tineti un pahar cu lichid in mana ce ganditi sau ce rostiti .

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum