Elixirul Cristalin din Sare

In jos

Elixirul Cristalin din Sare

Mesaj Scris de Asterion la data de Dum Ian 03, 2010 9:35 pm

Spuneam că cele două părţi concrete ale unui elixir sunt baza şi mediul, iar partea subtilă este energia, sau informaţia.
Baza este substanţa sau principiul activ, iar mediul este de obicei apa sau alcooolul purificat. Noi ne vom ocupa de două tipuri de cristale, solubile şi insolubile. Cristalele solubile au proprietatea de a se dizolva în apă, iar cele insolubile nu se dizolvă, însă transmit vibraţia lor specifică apei.

Fiecare are utilităţi diferite. Unele elixiruri se folosesc la purificat, altele au rolul de a energiza fiinţa sau de a trata o anumita boală, iar altele sunt extrem de toxice din punct de vedere clinic, dar au întrebuinţări precise înafara sferei medicale. În homeopatie se folosesc frecvent elixirele, iar studiul lor a fost foarte bine dezvoltat, însă noi ne vom ocupa de latura mai practică, pe care oricine o poate aplica. Substanţa cea mai comună pentru un elixir cristalin este apă, deoarece, spre deosebire de cele bazate pe plante, nu există pericolul alterării. Baza cel mai des folosită, mineralul cristalin cu cea mai largă răspândire şi întrebuinţare este sarea. Aparent la fel de banală precum şi apa, sarea ascunde multe proprietăţi minunate, atât curative cât şi de natură ocultă. Apa în care este dizolvată sarea îşi schimbă proprietăţile şi în acelaşi timp vibraţia, devenind un fel de absorbant al energiilor negative. Atunci când ne dor picioarele, le putem introduce într-un recipient cu apa caldă în care s-a dizolvat în prealabil sare. Băile cu apă sărată sunt extrem de benefice, extrăgând de multe ori durerea din oase şi curăţând corpul eteric de impurităţile dobândite prin contaminare energetică. Atunci când cele două sunt preparate cum trebuie, unirea lor crează elixirul cristalin. Se ia apă cât se poate de pură, ideal ar fi de la izvor, însă cum nu toată lumea are acestă posibilitate, apa minerala plată va fi de ajuns. Dacă luăm de la robinet, trebuie să avem grijă să o luăm la miezul nopţii. Nu este nici un fel de superstiţie, doar că acea perioadă orară este una de magnetism foarte puternic al Pământului, care influenţează la rândul său apa. Cu cât apa este mai rece, cu atât poate fi magnetizată mai bine. O putem congela într-o sticlă de plastic şi decongela la lumina Soarelui, ambele proceduri crescând vibraţia apei cu peste 80%, chiar mai mult. După decongelare, putem să punem mâinile deasupra ei şi să rugăm Tatăl Ceresc să sfinţească apa prin puterea Sfântului Duh care se află în tot şi în toate. Apa astfel preparată şi încărcată este incomparabil mai bună decât cea care a fost la început, vibraţia sa este mai înaltă de cel puţin două ori, iar uneori se schimba şi gustul. Dacă ne îndoim totuşi de capacitatea noastră de a încărca benefic apa, putem pune în ea câteva picături de agheasmă .Nu contează câtă apă dorim să consacrăm, câteva picături sunt deajuns şi pentru o cadă întreagă de apă, ceea ce contează este vibraţia.

În această apă punem sarea, însă această sare nu este una obişnuită. Pe cât posibil, sarea trebuie să fie pură, neprelucrată, cea mai bună fiind sarea grunjoasă, iar sarea marină este o substanţă excelentă care se poate găsi în comerţ, la magazinele naturiste sau la supermarketuri. Luăm un pumn de sare şi îl sfinţim , la fel ca pe apă, cu un gând bun, o rugăciune sau cu lumină. Suntem conştienţi că sarea este un cristal, şi mai mult, o fiinţă vie, care creşte, se dezvoltă, adună minerale şi înmagazinează informaţie. Odată sfinţită şi sarea, le putem amesteca. Nu contează cu ce le amestecăm sau în ce proporţii, însă întotdeauna o soluţie concentrată va avea efecte mai puternice. Soluţia saturată, adică dizolvată cu cantitatea maximă de sare, este acea apă care nu mai permite sării să se dizolve în ea, deci rămân la fund câteva granule. Vom separa cu ajutorul unei site sau unui filtru aceste granule ( împreună cu impurităţile de pământ, dacă e vorba de sarea grunjoasă) şi o putem pune într-o sticlă. Acesta este elixirul cristalin de sare. Expus la Soare câteva ore va fi şi mai puternic.

Se utilizează când dorim să purificam ceva: cristale, obiecte, bijuterii, talismane sau orice altceva ce poate avea încărcături de la alţi proprietari. Se ţine obiectul câteva minute în acest elixir, apoi se spală iar solutia de sare se aruncă, deoarece extrage absolut totul şi înmagazinează în cristalele moleculare de sare aflate în suspensie. După fiecare purificare, elixirul de sare se aruncă, putând face altul nou foarte uşor. Deasemenea, acest elixir poate fi folosit la stropirea casei pentru a îndepărta influenţele negative, poate dezactiva acele obicte folosite în magia neagră, numite şi făcături sau farmece, şi poate fi deasemenea folosit pentru a trata o durere. Zona durereoasă se spală de câteva ori cu această apă sau se pun comprese, aruncându-se în momentul în care se încălzesc. De obicei nu sunt necesare multe astfel de comprese pentru ameliorarea unei dureri, chiar anihilara completă a senzaţiei de rău. Însă acest articol nu trebuie să vă convingă de nimic, testul real este efectul pe care îl veţi observa singuri folosind acest procedeu.
În articolul viitor: Elixirul cristalin din cuarţ.

Asterion
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 10
Puncte : 20
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Elixirul Cristalin din Sare

Mesaj Scris de vali la data de Lun Ian 04, 2010 2:38 am

merci foarte mult de articol .
din vechime se folosesc aceste elixire .chiar daca bunicii nu stiau sa dea explicatii despre vibratie si putere energetica . bunica mea dumnezeu sa o ierte facea baie de curatare cand o dureau picioarele , gargara cu sare cand o durea in gat si de spalat pe dinti se spala tot cu sare si bicarbonat si avea niste dinti foarte frumosi .
sugerez celor care vor sa faca elixirul sa caute sare care nu este iodata .

Toxicitatea sarii iodate si a celei fine

In urma cu un an si jumatate, Guvernul Romaniei a emis o ordonanta care cerea in mod expres ca sarea din comert sa fie iodata. De ce?
Se spunea ca in acest fel vor fi combatute afectiunile tiroidiene produse de deficientele de iod. Urmarea: in scurta vreme, rafturile din magazine au fost invadate numai de sare iodata.
Reactiile nu au intarziat. Cercetatori si medici familiarizati cu aceasta problema nu
s-au multumit cu versiunea oficiala a efectelor benefice ale acestei operatiuni, facand studii minutioase in acest sens.
Iata ce au aflat: consumul sporit de iod sintetic adaugat in alimente creste incidenta unor afectiuni tiroidiene autoimune, favorizeaza supradezvoltarea si chiar aparitia unor procese inflamatorii la nivelul glandei tiroide.
Consumul de iod produce alergie si mareste intoleranta la substantele care contin acest element (de exemplu, cele folosite in radiologie).
In fine, in Tasmania, tara care a "beneficiat" de iodarea obligatorie a sarii si a altor alimente, s-a remarcat faptul ca rata cancerului tiroidian a crescut de trei ori.
O alta varietate a acestui condiment, sarea fina, prezenta adesea pe mesele noastre, ascunde un lucru pe care putini dintre noi il stiu: este tratata cu E 535, adica...ferocianura de sodiu, un fel de Rosia Montana in avanpremiera, o substanta despre a carei toxicitate nu mai este necesar sa vorbim.
Si inca un lucru: sarea fina nu contine aproape deloc magneziu (spre deosebire de sarea gema), un mineral esential pentru sanatatea sistemului cardiovascular.
Unii cardiologi sustin chiar ca anumite maladii ale inimii si sistemului vascular s-ar datora in mare masura acestei "sari fine", saracita de acest mineral esential.
Nota: In magazinele naturiste putem gasi atat sare gema neiodata, cat si sare marina care nu a fost supusa la acest tratament. Consumati si utilizati numai aceste tipuri naturale de sare

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum