Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

In jos

Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de vali la data de Dum Noi 01, 2009 9:06 am

Scris de Luca Dezmirpe 30 October 2009

Dupa o activitate de 15 ani ca medic, am crezut ca in acest domeniu nu ma mai surprinde nimic. Tocmai mi s-a demonstrat ca nu e asa. Culmea, acest lucru vine din partea unui alt medic…

Pentru simplitate, voi reproduce pasaje relevante din stirile care au fost sursa de inspiratie a acestui articol.

Elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor, a anuntat Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, la videochat-ul REALITATEA.NET LIVE.

Nu se mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda ca la orice campanie de vaccinare scolara. Se anunta cu o zi inainte, iar cine este bolnav anunta ca nu se prezinta la scoala. (sursa)

In momentul in care am citit aceasta stire mi se parea ca am glisat, pe nesimtite, intr-o lume paralela, un melanj intre “1984″ si experimentele medicale naziste din lagarele de concentrare. In primul rand am verificat din nou sursa: este vorba de realitatea.net, site-ul trustului de presa Realitatea-Catavencu. Nicidecum un blog in care se promoveaza isteric fragmente din teoria conspiratiei.

Instantaneu mi-am amintit de un drept fundamental al omului, un drept fundamental al pacientului: acela de a refuza un tratament propus de medicul care il trateaza:

Pacientul are dreptul sa refuze sau sa opreasca o interventie medicala asumandu-si, in scris, raspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.

— Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii.

M-am informat cu privire la dreptul de decizie asupra efectuarii unei interventii medicale la copii:

In ceea ce priveste minorul, caruia ii lipseste capacitatea de a consimti, trebuie tinut seama de faptul ca o interventie nu se poate efectua decat spre beneficiul sau direct si numai cu autorizatia reprezentantului legal, sau a unei alte autoritati, persoane ori instante desemnate prin lege. (sursa)

Academia Americana de Pediatrie (The American Academy of Pediatrics, AAP) a argumentat ca “intreaga doctrina” a consimtamantului informat prezinta o aplicabilitate particulara in pediatrie. In consecinta, conform AAP, consimtamantul poate fi acordat numai de catre pacientul “cu capacitate adecvata de decizie si cu imputernicire legala.

Parintii (sau alti apartinatori legali) pot acorda consimtamantul informat, iar copilului i se solicita sa-si dea acordul informat ori de cate ori este nevoie. AAP noteaza ca acordul solicitat are relevanta mai mare cand “interventia propusa nu este esentiala pentru viata copilului si/sau poate fi practicata fara un risc substantial”. (sursa)

Mi s-au confirmat informatiile pe care le stiam deja:

1.orice pacient are dreptul de a refuza un tratament sau procedura medicala;
2.orice tratament sau procedura medicala care se acorda unui copil se poate realiza numai dupa ce s-a obtinut consimtamantul parintelui.
Si totusi, in Romania de vis in care traim, aceste drepturi exprimate clar in lege sunt considerate nerelevante de catre un secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Sincer sa fiu, chiar nu ma intereseaza ce intentioneaza respectivul functionar de stat sa-mi impuna, eu voi refuza activ orice atingere a drepturilor mele si ale copilului meu. Pentru ca am o fetita de 13 ani care se incadreaza in segmentul vizat de campania de vaccinare a Ministerului Sanatatii.

Apropo de campanie:

DECIZIE. Parintii fetitelor de clasa a VI-a si a VII-a vor participa la un sondaj privind vaccinarea contra HPV, comandat de Ministerul Sanatatii.

Daca jumatate dintre cei o mie de parinti chestionati vor fi de acord sa isi vaccineze fetitele si inteleg in ce consta imunizarea, MS va incepe campania de vaccinare. (sursa)

Aparent, aceasta stire arata o stupizenie de nedescris a factorilor de decizie din Ministerul Sanatatii. A declansa o campanie de vaccinare in functie de un sondaj (de opinie!) efectuat in randul populatiei este ca si cum ai decide ce tip de aripi sa montezi unui avion cu reactie facand un sondaj de opinie in randul florarilor. Sper sa nu se supere florarii pe mine, dar cred ca informatiile pe care le detin despre aerodinamica si design in aviatie nu sunt suficiente pentru a construi un avion care sa zboare cu succes.

Din pacate nu e vorba de stupizenie, ci de o politica focusata de a forta populatia sa accepte un anumit tip de vaccinare.

E suficient sa faceti un surf lejer pe net si veti vedea o multime de bannere care promoveaza vaccinarea contra HPV, este suficient sa va plimbati in oras si sa vedeti bannere publicitare care duc o campanie agresiva de sustinere a acestui vaccin. Aici e vorba de interese financiare majore, care sunt instrumentate abil, pe diferite canale, inclusiv pe cele oficiale.

Sunt medic si va spun cu sinceritate: recunosc eficienta unor anumite tipuri de vaccinuri. Fata mea a facut setul de vaccinuri obligatorii (DTP-difterie, tetanos, pertusis; poliomielitic, hepatita B etc.).

In schimb am refuzat categoric vaccinarea contra HPV din motive clare:

•este un vaccin nou, aparut de cativa ani, la care nu se cunosc efectele secundare ce pot aparea pe termen lung;
•Gardasil (vaccinul contra HPV) produce pe patru ori mai multe decese decat celelalte tipuri de vaccinuri (sursa);
•campania americana de vaccinare cu Gardasil-Silgrad a produs 19 decese in 2007 si 28 de decese in 2008 (sursa);
•FDA (Food and Drug Administration), institutia care se ocupa cu avizarea medicamentelor in SUA, a documentat 6723 de cazuri adverse la injectarea cu Gardasil din care 1061 au fost considerate serioase iar 142 au fost considerate a fi amenintat viata persoanei vaccinate (sursa);
•sunt o multime de inregistrari video pe internet cu declaratii ale victimelor efectelor adverse ale acestui vaccin, adolescente si preadolescente la care s-a administrat Gardasil (vezi lista de resurse de la sfarsitul articolului).


Ia mai gandeste-te...

Privind lista de mai sus, ca parinte in primul rand si ca medic in al doilea rand, ma ingrozesc. Nu sunt dispus sa expun fata mea unor asemenea riscuri. Sunt constient de riscurile unei infectii cu HPV si de complicatiile acesteia, dar riscul poate fi redus pana la disparitie prin metode de bun simt, printre care o viata sexuala de cuplu, normala, in opozitie cu o viata sexuala libertina, cu mai multi parteneri. Acesta este mesajul pe care il transmit fetei mele.

Va intrebati, probabil, de ce a aparut un asemenea articol intr-un site de dezvoltare personala cum este Empower.ro. Motivele sunt mai multe, pentru ca rezultatul unei preocupari constante pentru dezvoltarea personala inseamna:

•curajul sa-ti aperi drepturile;
•capacitatea de a te lupta pentru tine si pentru cei dragi;
•inclinatia de a condamna public o nedreptate, o constrangere care ti se impune, din partea statului sau a oricarei structuri organizationale;
•dorinta de a informa oamenii despre pericolele care ii ameninta (pe ei sau pe copii lor).
Sunt sigur ca voi, cei care cititi aceste randuri, simtiti ca si mine. Sunt sigur ca, indiferent daca aveti sau nu copii, sunteti revoltati de modul in care se incearca sa ni se nege drepturile legale. Sunt sigur ca simtiti nevoia sa faceti ceva.

Ce putem face? Sa ne opunem pasnic!
1. Transmiteti mai departe acest mesaj!

•Recomandati acest articol (copiati adresa URL din browser) prietenilor si cunoscutilor vostri. Luati lista de adrese de email pe care o aveti si trimiteti tuturor link-ul spre acest articol sau copiati articolul in corpul mesajului.
•Rugati prietenii vostri sa faca acelasi lucru, pentru a transforma acest mesaj intr-unul viral.
•Daca aveti un blog, scrieti un articol in care puneti link-ul spre articolul de fata.
•Daca aveti un cont de Facebook sau de Twitter, puneti un scurt mesaj cu link spre acest articol.
•In orice discutie legata de subiectul de fata, nu stati pasivi, incercati sa dati informatia mai departe!
2. Daca sunteti parinti, organizati o miscare de rezistenta la scoala copilului vostru.

•Informati copilul sa refuze orice vaccin pana nu va dati acordul scris.
•Vorbiti cu parintii din clasa pentru a organiza o sedinta in care sa dezbateti problema vaccinarii si a necesitatii acordului scris din partea parintelui.
•Organizati o intalnire la nivel de scoala cu toti parintii pentru a discuta aceasta problema.
•Initiati semnarea unei declaratii comune a parintilor si a comitetului de conducere al scolii in care aratati ca refuzati orice vaccinare a copiilor inainte de a fi informati si de a semna o declaratie de acceptare din partea parintilor.
Sunt drepturi stabilite prin lege, dar inainte de aceasta sunt drepturi naturale!
Fiecare parinte are dreptul de a lua decizii referitoare la sanatatea si viata propriului copil. Nimeni nu va poate lua acest drept decat daca veti renunta la el, din comoditate sau din necunoastere.

Puterea a fost dintotdeauna in numarul oamenilor solidari unei idei. Dati mai departe acest mesaj, impotriviti-va vaccinarii copiilor fara acordul parintilor. Iar daca altii nu vor fi de acord, faceti singuri ce considerati a fi mai bine pentru viitorul copiilor vostri.

Multumiri
•Ii multumesc lui Valentin Bora pentru ca mi-a trimis prin email link-urile cu articolele dedicate problemei vaccinarii copiilor fara acordul parintilor.
•Ii multumesc lui Ionut Ciurea pentru ca a fost de acord sa publice acest articol in Empower.ro.
Resurse
Lista cu inregistrarile video ale victimelor efectelor secundare sau ale parintilor persoanelor decedate in urma administrarii vaccinului HPV (Gardasil-Silgrad):

•Gabrielle Swank
•Christina Richelle Tarsell (decedata)
•Megan (decedata)
•Tanara Kenzie
•Ashley Ryburn
•Mikaela
•Becca Hougas
•Brittney
•cazuri in mass media

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de vali la data de Lun Noi 02, 2009 6:54 am

multumim stela mocanu .


e plin de comentarii pe net in legatura cu vaccinarea ... hai sa ne apucam de treaba totusi ...

va prezint mai jos avizul pe care il puteti depune la scoala impotriva vaccinarii ... daca agreati aceasta forma si formulare, nu trebuie decat sa copiati textul in word, il completati cu datele voatre, il aranjati un pic, si-l listati in 2 exemplare ( cel cu semnaturi il luati inapoi - sper sa nu va trebuiasca totusi )

nu uitati sa cereti numar de inregistrare la secretariatul scolii

nu uitati sa-l dati mai departe cunoscutilor sau grupurilor din care faceti parte

va urez ... curaj

............ ......... ......... ......... ..

Catre Scoala ……………………

In atentia D-nei Director General ……………./ D-nei
Asistent medical ………………

Aviz

Prin prezentul aviz, subsemnatii …………………………….. si
………………………, domiciliati la adresa ……………, in calitate de parinti si reprezentanti legali ai
copilului …………………, elev al Scolii …………………, in clasa …………, va informam ca
refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, A/H1N1 – Cantagrip,
impotriva virozei gripale, etc.) sa fie injectat in copilul nostru.


Invocam ca baza legala Art. 13 si 16 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor
pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de
Ministerul Sanatatii, care specifica urmatoarele :

Art.13

Pacientul are dreptul sa refuze sau sa
opreasca o interventie medicala asumandu-si, in scris, raspunderea pentru
decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie
explicate pacientului.


Art.16

In cazul in care se cere consimtamantul reprezentantului legal, pacientul
trebuie sa fie implicat in procesul de luare a deciziei atat cat permite
capacitatea lui de intelegere.

In ceea ce priveste minorul, caruia ii lipseste capacitatea de a
consimti, trebuie tinut seama de faptul ca o interventie nu se poate efectua
decat spre beneficiul sau direct si numai
cu autorizatia reprezentantului legal, sau a unei alte autoritati, persoane ori
instante desemnate prin lege.


Mentionam ca, daca vom considera necesar, in urma informarii,
recomandarii medicului de familie si in urma analizelor medicale de
compatibilitate ale copilului nostru cu acest(e) vaccin(uri), vom demara
procesul de vaccinare in mod separat si individual.

Consideram ca nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul
elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca nerespectarea
doleantelor noastre din prezentul aviz, atrage de la sine masurile legale
impotriva tuturor celor responsabili, .


Acest aviz a fost intocmit in doua exemplare, cate unul pentru fiecare
parte.

Semnatura personalului medical
autorizat
Semnatura parintilor

Data

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de ingeras la data de Mar Noi 03, 2009 11:26 pm

eu stau si ma intreb de ce oare atata campanie impotriva acestui vaccin? Sunt multe alte vaccinuri care au efecte secundare mult mai grave care au avut mai multe efecte negative si au fost mult mai multe decese.Doar ca nu s-au mediatizat in felul acesta.Ok nu sunteti de acord ,am inteles ca nu vreti sa faceti asta dar oare priviti partea pozitiva sau vedeti numai pecea negativa? Nu ar fi mai bine innainte de toate o campanie de informare pro si contra asupra acestui vacin. Si la sfarsit sa se aleaga,pana acum am citi peste tot oameni pro...dar chiar am stat si am citit despre vaccin si am vazut ca statisticile erau destul de pozitive.

ingeras
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 3
Puncte : 4
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/08/2009
Varsta : 32

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de vali la data de Mier Noi 04, 2009 12:25 am

nu is chiar asa industria farmaceutica ar face orice ca sa scoata un ban gramada . totul se reduce` la bani nu la vindecarea cancerului.
btw exista leac de cand a aparut .

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de ingeras la data de Mier Noi 04, 2009 12:55 am

pai da sunt toate sansele ca totul sa se rezume la bani,dar daca gandim asa inseamna ca toate vaccinurile numai la asta se reduc.Luam exemplu acum vaccinul opentru gripa asta noua....daca ar fi lumea atata de controversata si de asta nu s-ar mai vaccina? Hmmm cred ca s-ar gandii de 2 ori innainteFazae ca nu s-a facut atat publicitate la ce se poate intampla daca ajungi sa ai cancer.Eu una sunt pro vaccinare si sincer daca as avea 12-13 ani mi-as face acel vaccin.

ingeras
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 3
Puncte : 4
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/08/2009
Varsta : 32

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de vali la data de Mier Noi 04, 2009 6:00 am

ingeras a scris:pai da sunt toate sansele ca totul sa se rezume la bani,dar daca gandim asa inseamna ca toate vaccinurile numai la asta se reduc.Luam exemplu acum vaccinul opentru gripa asta noua....daca ar fi lumea atata de controversata si de asta nu s-ar mai vaccina? Hmmm cred ca s-ar gandii de 2 ori innainteFazae ca nu s-a facut atat publicitate la ce se poate intampla daca ajungi sa ai cancer.Eu una sunt pro vaccinare si sincer daca as avea 12-13 ani mi-as face acel vaccin.

eu nu as sugera asta ete ce zice nenea asta

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de vali la data de Dum Noi 08, 2009 4:31 pm

VITAMINA D
va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

Octombrie 13, 2009

Citez din articolul:
http://www.naturalnews.com/027231_Vitamin_D_immune_system_vaccines.html

Oamenii inca nu inteleg: Vitamina D este “nutrientul miraculos“ ce va activeaza sistemul imunitar
pentru a va apara impotriva microorganismelor invadatoare – inclusiv gripa sezonala si gripa porcina. Acum doua luni a fost publicat de catre cercetatorii de la Oregon State University un studiu important. Acest studiu ne arata ceva uimitor: Vitamina D are un rol crucial pentru functionarea sistemului imunitar, astfel incat capacitatea vitaminei D de a stimula functia imuna si de a distruge microorganismele invadatoare s-a conservat in genom timp de 60 milioane de ani de evolutie.
Asa cum explica acest comunicat de presa al Oregon State University (http://www.eurekalert.org/pub_relea…):

Faptul ca acest raspuns imun mediat a fost retinut de-a lungul a milioane de ani de selectie de evolutie si inca se gaseste in specii incepand cu maimutele veverita pana la babuini si oameni, arata ca trebuie sa fie critic pentru supravietuirea lor, spun cercetatorii.
“Existenta si importanta acestei parti a raspunsului nostru imun arata in mod clar ca oamenii si
alte primate au nevoie sa isi mentina niveluri suficiente de vitamina D“, a afirmat Adrian Gombart, un profesor asociat de biochimie si un investigator principal la Linus Pauling Institute la Oregon State University.
Instiintarea continua sa explice:

La primate, actiunea de “pornire“ a unui raspuns optim la atacul microbilor functioneaza in mod corespunzator numai in prezenta unei cantitati adecvate de vitamina D, ce reprezinta de fapt un tip de hormon ce circula in sange si le semnalizeaza celulelor printr-un receptor. Vitamina D este produsa in cantitati mari in momentul expunerii solare si se gaseste in doze mult mai mici in anumite alimente.
Vitamina D impiedica raspunsul imun de “adaptare“ provenit din reactia exagerata si reduce inflamarea si pare ca suprima raspunsul imun. In orice caz, functia noului element genetic pe care l-a cercetat acest studiu ii permite vitaminei D sa impulsioneze raspunsul imun innascut prin activarea unei proteine antimicrobiene.
Efectul general poate ajuta la prevenirea reactiei in exces a sistemului imunitar.
Fara vitamina D sunteti prazi usoare
Ceea ce arata acest studiu este ca fara un nivel suficient de vitamina D in sange, sunteti tinte
perfecte pentru gripa (H1N1 sau alt tip). Daca aveti lipsa de vitamina D sistemul dumneavoastra imunitar nu se poate “activa“ pentru a-si face treaba. De aceea oamenii care au deficit de vitamina D fac atat de des gripa in sezonul rece.
Dar oamenii care au doze mari de vitamina D au puterea nutritiva de a-si activa sistemul imunitar astfel incat acesta poate raspunde la atacul agentilor patogeni. In mod crucial, vitamina D reuseste de asemeni sa echilibreze raspunsul sistemului imunitar si sa previna inflamatia – cauza principala a decesolor in urma pandemiei de gripa din 1918.
Deci vitamina D nu va protejeaza doar de infectia initiala ci de asemeni impiedica organismul sa reactioneze in exces si sa va ucida prin inflamare (care in mod tipic este exprimata ca pneumonie bacteriana, o infectie a plamanilor).
Oamenii destepti de astazi fac doua lucruri:
1) spun NU vaccinurilor
2) spun DA vitaminei D.
Daca luati vitamina D nu aveti nevoie de nici un vaccin!
Surse de vitamina D
De unde puteti sa luati vitamina D?
Vitamina D este prezenta in uleiul de peste si uleiul de peste marin cu omega 3, dar cele doua surse abundente de vitamina D sunt:
1) lumina soarelui
2) suplimentele cu vitamina D.
Vitamina D este usor de obtinut. De fapt, corpul dumneavoastra o fabrica atunci cand va expuneti
la soare.
De ce nu suntem sfatuiti sa luam vitamina D?
Studiile privind capacitatea vitaminei D de a opri gripa sunt nenumarate. Si totusi, industria vaccinurilor (si doctorii ce doresc vaccinarea) nu doresc sa aflati despre vitamina D. De ce?
Deoarece daca oamenii ar cunoaste adevarul despre vitamina D, industria mondiala de vaccinuri
se va prabusi. Cine ar mai avea nevoie de vaccin daca ati avea un sistem imun activat ce ar face treaba automat? In plus, sistemul dumneavoastra imunitar este natural, in timp ce vaccinurile sunt injectii complet artificiale ce contin substante chimice toxice ce sunt legate tot mai mult nu doar de autism, ci si de crize, leziuni ale creierului si moarte.
De ce sa riscati sa va vaccinati ,daca vitamina D ofera o protectie sigura?
Conform multor experti nutritionisti, aveti nevoie de cel putin 4000 IU pe zi pentru a preveni
deficienta. Sunt oameni pe care ii cunosc ce iau 8000 IU pe zi. Personal nu iau vitamina D dar stau cel putin 30 de minute la soare in fiecare zi in zona de langa ecuator (ce este o zona geografica unica, am inteles, de care nu toata lumea se poate bucura).
Oficialii din domeniul “sanatatii“ (daca ii putem numi asa) fac o greseala cruciala cu grip porcina. In loc sa comande mai multe vaccinuri, ei ar trebui sa recomande suplimente pe baza de vitamina D pentru populatie. Pentru o suma mult mai mica decat costul vaccinurilor, am putea furniza suplimentare cu vitamina D fiecarui barbat, femeie si copil din America. Nu numai ca am opri pandemia de gripa porcina, dar am sesiza scaderea ratei de cancer!
Probabil de aceea autoritatilor din domeniul medical nu le pasa de vitamina D – impactul financiar asupra industriei cancerului ar fi prea mare.
Producatorii de vaccinuri ar pierde miliarde si industria cancerului ar putea pierde zeci de miliarde.Rata diabetului va scadea, depresia va disparea pentru multi oameni, functionarea rinichilor se va imbunatati si o lista lunga de alte boli ar fi prevenita sau chiar reversata prin administrarea de vitamina D.
Vitamina D este raspunsul problemelor noastre de sanatate nationala. Doar un nutrient, daca ar fi distribuit gratuit tuturor, ar putea probabil sa taie costurile sistemului nostru national de sanatate la o treime in cinci ani, cred eu.
Si totusi, ei nu indraznesc sa mentioneze acest lucru. “Nu este aprobat de FDA (Food and Drug Administration)“, afirma ei. Deci, CDC (Center of Disease Control) nu o va mentiona. WHO (World Health Organization) nu o va recomanda. FDA se face ca nu exista si doctorii nu au voie sa o prescrie.
Uitati-o – vitamina D – marele LEAC impotriva gripei. Este aici chiar acum. Este ieftina, este sigura si este disponibila. Totusi este cu totul ignorata.
Lasati-ma sa va arat ce este evident:
la ordinea zilei se deruleaza un proiect pentru a tine poporul american departe de vitamina D si ignorant in legatura cu efectele ei asupra sanatatii. Este o schema planificata constient ce doreste sa ii dezinformeze pe oameni, facandu-i sa se vaccineze, sa faca chimioterapie
si sa ia medicamente in loc de a-i invata leacurile simple naturale ce exista chiar acum.
Ascultati ce va spun: in pandemia de gripa porcina sau oricare alta pandemie viitoare, populatia
care va suferi de cea mai mare rata de decese va fi aceea cu cele mai ridicate deficiente de vitamina D. Si vaccinul? Nu ofera nici o protectie, comparat cu vitamina D.
Legile biochimiei nu pot fi oprite de birocratii FDA
Oricarui doctor sau autoritati din domeniul medical care rade de faptul ca vitamina D este pe
departe mai utila decat vaccinarile, adresati-i urmatoarea intrebare:daca vitamina D nu are nici o influenta asupra sanatatii umane, atunci de ce genele sistemului imunitar sunt activate specific de catre vitamina D ce dainuieste in genom (genomul uman) de mai mult de saizeci de milioane de
ani?
De ce este programat sistemul imun uman sa foloseasca vitamina D pentru a se activa?
De ce pielea umana genereaza vitamina D ca urmare a expunerii la razele soarelui?
Mintea amortita a doctorilor va raspunde ca este doar o coincidenta! Ca nu este nici un motiv
specific pentru care vitamina D exista in gene!
Dar devine chiar mai bizar: conform FDA, vitamina D nu are nici un efect biologic benefic in corpul uman! Este adevarat: FDA spune ca orice substanta ce are un efect benefic (terapeutic) in corpul uman trebuie sa fie un MEDICAMENT, nu un nutrient. Si vitamina D nu a fost niciodata aprobata ca medicament. De aceea este inerta.
Intelegeti ce spun? Vitamina D nu are nici un efect benefic asupra corpului uman pentru ca FDA
spune aceasta. Ce inseamna aceasta pentru aroganta birocratica? Este ca si cum ai spune ca gravitatea nu se aplica in lumea noastra deoarece inca nu am “aprobat“ legile fizicii. Dar bineinteles ca legile fizicii sunt valabile si la fel si cele ale biochimiei.
Aveti nevoie de vitamina D, nu de vaccin
Corpul dumneavoastra nu are nevoie de un vaccin pentru a combate gripa porcina (sau o gripa
sezoniera). Ceea ce are nevoie este vitamina D, un somn odihnitor, hidratare adecvata cu apa curata si o nutritie sanatoasa. Aceste lucruri fac vaccinul sa devina invechit.
Sunt sigure, la preturi accesibile, naturale si disponibile. Nu trebuie sa asteptati la coada pentru a obtine vitamina D si nu aveti nevoie de prescriptia doctorului. Nu este implicat nici un ac si nu este nici un risc sa suferiti de vreo criza si nici de permanente leziuni ale creierului.
Cu niveluri suficiente de vitamina D in sange, sistemul dumneavoastra imunitar va va proteja de
gripa porcina, gripa aviara, gripa umana sau chiar de nonsensurile infectiilor pandemice ce sunt imprastiate de CDC, FDA si WHO.
Sistemul dumneavoastra imunitar detine intreaga tehnologie de care are nevoie pentru a va pastra sanatatea… atata timp cat are armele biochimice (ca vitamina D) pentru a-si “activa“ raspunsul de adaptare.
Va dati seama de faptul ca fara un sistem imunitar functional ati fi fost ucisi de microorganisme de mii de ori pana acum? Sistemul dumneavoastra imunitar va salveaza viata in fiecare zi, in liniste, in spatele scenei. Este motivul din cauza caruia inca mai respirati in timp ce cititi acest
articol. Vaccinarea este ultima insulta adusa propriului corp deoarece prin aceasta admiteti ca nu aveti incredere in sistemul imunitar ce deja v-a salvat viata de nenumarate ori.
Nu va incredeti in injectiile cu substante chimice! Aveti incredere in propriul system imunitar – si asigurati-i uneltele nutritionale de care are nevoie pentru a va salva viata.
Informatii suplimentare pentru acest subiect gasiti aici:

http://www.eurekalert.org/pub_relea…

Sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2009/10/13/vitamina-d-va-ajuta-sa-treceti-cu-bine-peste-orice-fel-de-gripa-fara-sa-va-vaccinati/

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de Crystalin la data de Mar Noi 10, 2009 2:27 pm

Apropos de toate aceste vaccinuri ati masurat ceva? Ce EBF-uri au?
avatar
Crystalin
Intermediate
Intermediate

Numarul mesajelor : 466
Puncte : 573
Reputatie : 17
Data de inscriere : 04/06/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de vali la data de Mar Noi 10, 2009 3:11 pm

pentru cancer de colon mie mia dat 75 si pentru gripa 78 deci nici macar peste 81
so parerea me e sa nu il faca nimeni .

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Romania, tara de vis: vaccinarea anti-HPV a copiilor fara acordul parintilor

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum