Religio-a lega

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Nahash la data de Dum Oct 25, 2009 6:18 pm1. Sfantul Nicolae este Sfantul Copiilor (in Siberia)
2. Renul mananca ciupercile (Amanita) ... de aici Zborul.
3. Amanitele cresc sub Pini in natura (aproape exclusiv).
4. Amanitele au culoarea Rosu-Alb.
5. Amanitele erau de obicei uscate atarnandu-le pe ramurile pinilor la Soare , sau langa semineu.
6. Ele erau adunate in saci ... sacul lui Mos Craciun.
7. La noi este numele de Craciun ... care nu are nici o etimologie atestata ... dar numele Christmass ... inseamna Christ (unsul ... cu o substanta magica) si mass (un serviciu special al ingerarii sacramentale de eucharist). In traditia catolica aceasta substanta a fost inlocuita de doctrina in care preotii pretind abilitatea de a transforma painea/biscuitele in "corpul lui Christ".

Odin al nordicilor , zbura deasupra oamenilor cu al sau cal Sleipnir (calul cu 8 picioare) (8 reni trag sania lui Mos Craciun). Acesta judeca puritatea oamenilor , rasplatindu-i pe cei puri si pedepsindu-i pe cei impuri.

In finlandeza (casa lui Mos Craciun) , el este numit Joulu Pukki. El era capul familiei , Himmel Bocken Balder Paer , cunoscut si ca Zeul Cerului. Fiul sau , Sol Bocken Baldaer (bock-ul Soarelui) era cu el. Sotia lui Mos Craciun era Maatar , Zeita Pamantului ce purta o pelerina alba cu o curea rosie.

Joulu vine de la Hjul care inseamna placa rotunda auriu-stralucitoare , SOARELE , placa fiind levy in finlandeza , in care le inseamna a zambi si vy inseamna scenariu frumos. Soarele zambitor.
avatar
Nahash
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 17
Puncte : 25
Reputatie : 2
Data de inscriere : 13/10/2009
Localizare : Area 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Nahash la data de Dum Oct 25, 2009 6:21 pm

Lumea a ajuns in halul in care e ... datorita secretizarii si dogmatizarii cunoasterii. Lumea e plina de roboti indoctrinati ... care stau la panda (la propriu - chiar si atunci cand isi fac treburile zilnice) sa de-a in cap(saharsara-energetic) primuia care vine sa zica ca realitatea nu e asa cum se decide "din inalt" de cei care controleaza toate aceste religii si secte. Pentru ca ... vrem , nu vrem ... toate sunt controlate de o forta pe care cei mai multi o numesc "diavol"(parazit) si care se afla cel mai bine canalizata prin cei din "varful piramidei".

Asa cum ziceau gnosticii ... lumea este infectata cu o EROARE. Este eroare din perspectiva umanitatii ... deoarece inchide mintea umana originala si o inlocuieste cu o minte falsa.

"Mentalitatea parazitului NU POATE FI RECTIFICATA ... si ceea ce e mai rau ... natura sa este INCAPABILA DE DEZVOLTARE/ELEVARE."

"Mentalitatea parazitului ESTE INVAZIVA. Are constant atitudinea de a viola granitele oricarui lucru viu , pentru a il domina si consuma in cele din urma".

"Mentalitatea parazitului ESTE OARBA. Nu poate percepe/vedea lumea spirituala ... si din acest motiv se comporta ca si cum nu ar exista."

"Mentalitatea parazitului FOLOSESTE FRICA CA ARMA. Prin aceasta frica ... produce traume in structura energetica a individului ... si prin ele reuseste sa transforme gazda in sclav."

"Parazitul incearca sa mentina umanitatea in frica si ingrijorare".

Vechiul Test-Amen-T este cel mai bun exemplu in acest sens. Prin religia/dogma impusa de vechiul test-amen-t s-a cautat intotdeauna crearea de frica in constientul si subconstientul celui ce adera la o astfel de dogma. Yaldabaoth/Yehova este un "zeu" rau care pedepseste ... si ameninta cu moartea si iadul vesnic. Religiosii ... prinsi in dogma ... DE FRICA ... INCEARCA SA DISTRUGA ORICE FORMA DE ADEVAR CARE LE-AR ELIBERA MINTILE INFECTATE DE "DIAVOL/PARAZIT".

---


"Sîntem însoţiţi de un animal de pradă venit din negura universului, care a preluat controlul asupra vieţilor noastre. Oamenii îi sînt prizonieri. Animalul de pradă este stăpînul şi dumnezeul nostru. Ne-a făcut ascultători şi neajutoraţi. Dacă vrem să protestăm, ne înăbuşă protestele. Dacă vrem să acţionăm independent, ne impune să nu facem asta.

Au preluat controlul pentru că noi reprezentăm hrana lor, ne storc fără milă fiindcă noi îi susţinem. La fel cum noi creştem pui în coteţe - gallineros - animalele de pradă ne cresc pe noi în humaneros. Astfel, mîncarea le este tot timpul la îndemînă.

Vrăjitorii cred că animalele de pradă ne-au constituit sistemul de valori, noţiunile de bine şi rău, moravurile sociale. Ei sînt cei care ne-au inoculat speranţele şi visele de mărire sau eşec. Ei ne-au dat avariţia, lăcomia, laşitatea. Animalele de pradă sînt cele care ne determină să fim complezenţi - satisfăcuţi de noi înşine, banali, egocentrici.

Ca să ne păstreze ascultători şi slabi, animalele de pradă s-au angajat în strategii extraordinare - extraordinare, evident, din punctul de vedere al unui strateg militar. în schimb, groaznice din punctul de vedere al celor care suferă de pe urma lor. Ne-au dat mintea lor! înţelegi? Animalele de pradă ne-au dat mintea lor, care a devenit mintea noastră. Mintea lor este barocă, contradictorie, posacă, plină de teama de a fi oricînd descoperiţi. Ştiu că, deşi nu ai fost niciodată înfometat, continuă el, suferi de frica foamei, care nu este nimic altceva decît anxietatea animalului de pradă, neliniştit că în orice moment poate fi descoperit şi nu va mai avea mîncare. Prin intermediul minţii, care este, la urma urmei, mintea lor,animalele de pradă injectează în viaţa fiinţelor umane tot ceea ce au ele nevoie.

Vrăjitorii văd fiinţele umane-copii ca pe nişte mingi ciudate, luminoase, de energie, înconjurate din cap pînâ-n picioare de o aură ca o manta ajustată pe coconul de energie. Spunea că mantaua luminoasă a conştientizării este hrana animalelor de pradă şi că atunci cînd fiinţa umană ajunge la maturitate, din mantaua luminoasă a conştientizării nu mai rămîne decît o fîşie îngustă care merge de la pămînt pînâ în vîrful degetelor. Acea fîşie îi permite omenirii să trăiască în continuare, dar la limită.

Acea fîşie îngustă de conştientă este epicentrul autoreflecţiei unde oamenii sînt blocaţi pe vecie. Jucîndu-se cu autoreflecţia noastră, care este, de fapt, singurul dram de conştientă care ne-a rămas, animalele de pradă creează momente de conştientizare pe care le consumă apoi fără scrupule. Ne creează false probleme pentru a ne forţa să generăm aceste momente de conştientizare şi astfel ne ţin în viaţă pentru a-i hrăni cu energia aşa-ziselor noastre griji.
"

Don Juan Matus


"Acest animal de pradă, care este, bineînţeles, o fiinţă netrupească, nu este chiar invizibil cum sînt alte Fiinţe netrupeşti. Cînd sîntem copii îl vedem şi ni se pare atît de îngrozitor, încît decidem să nu-l mai vedem. Copiii, evident, ar vrea să insiste asupra acestei imagini, dar lumea din jurul lor îi convinge să nu facă asta. Singura alternativă a omenirii este disciplina. Disciplina este singura reţinere. Prin disciplină nu înţeleg rutina nemiloasă: mă trezesc în fiecare dimineaţă la cinci şi jumătate şi mă spăl cu apă rece pînă mă învineţesc. Vrăjitorii înţeleg disciplina drept capacitatea de a te confrunta cu seninătate cu situaţii care nu şi-au găsit locul între aşteptările noastre. Pentru ei, disciplina este o artă: arta de a te confrunta cu infinitatea fără a da vreun pas înapoi, nu pentru că sînt mari şi tari, ci pentru că sînt plini de teamă şi de respect.


Vrăjitorii spun că disciplina face ca mantaua luminoasă a conştientizării să nu mai fie pe gustul pradatorilor.Pradatorii sînt, astfel, bulversaţi. Probabil că o manta luminoasă a conştientizării pe care să nu o poată devora scapă sistemului lor de cunoaştere. După momentul de bulversare, nu mai au altă soluţie decît să pună punct faptelor lor nefaste. Dacă un timp animalele de pradă nu ne devorează mantaua luminoasă a conştientizării, aceasta va continua să crească. Pentru a simplifica această problemă la maximum, putem spune că vrăjitorii, prin disciplina lor, ţin animalele de pradă la distanţă îndeajuns de mult timp pentru ca mantaua luminoasă a conştientizării care le aparţine să crească dincolo de degetele de la picioare. O dată ce trece de acestea, revine la dimensiunea sa firească. Vrăjitorii Mexicului antic spuneau că mantaua luminoasă a conştientizării este aidoma unui copac. Dacă nu este tuns, revine la dimensiunile sale fireşti, în momentul în care conştientizarea depăşeşte nivelul degetelor de la picioare, manevrele extraordinare ale percepţiei devin un lucru obişnuit. Marele secret al vrăjitorilor timpurilor apuse, era să înfrîneze mintea zburătorului cu disciplină. Au descoperit că dacă încărcau mintea zburătorului cu tăcerea interioară, instalaţia străină abandonează terenul, conferind oricăruia dintre practicanţii implicaţi în această manevră certitudinea totală asupra originii străine a minţii. Instalaţia străină se întoarce, n-ai nici o grijă, dar revine slăbită şi procesul gonirii instalatiei străine devine rutină, pînâ cînd aceasta abandonează cu totul.
"

Don Juan Matus
avatar
Nahash
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 17
Puncte : 25
Reputatie : 2
Data de inscriere : 13/10/2009
Localizare : Area 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Elias-Artistul la data de Dum Oct 25, 2009 9:33 pm

Nahash a scris:


1. De unde cunosti tu cu exactitate momentul in care pamantul s-a dezechilibrat?
2. Anatopimpurile se formeaza datorita distantei inegale dintre Soare si Axa planetei Pamant din jurul soarelui(este ovala)...
Deci daca axa interioara a Pamantului care uneste N-S ar fi dreapta in ambele emisfere ar fi acelasi anotimp si nu cum este acum ... daca in N este Iarna in S este vara si invers... app in N vara este mai putin caludroasa ca cea din S, iar iarna este mai friguroasa ca cea din S... anotimpurile din emisfera sudica s-au format in urma dezechilibrului Axei N-S...
Practic afirmatia ta ca nu exista decat un anotimp e falsa... existau 4 anotimpuri care se manifestau in ambele emisfere in aceiasi perioada cu aceeasi intensitate...
3. "Din acest motiv exista un tinut la Polul Nord cu un diametru de 250 de km in care Soarele nu apunea niciodata , descriind un 'cerc de aur" pe cer." ar exista o posibilitate daca zona reprezenta exact zona centrala a Polului...planeta fiind aplatizata la poli (Geoidul) practic ar fi facut posibila existenta a doua zone luminate nonstop... in N si in S... dar de asemenea cu un soare ce determina un cerc pe cer... invartindu-se dextrogir daca nu ma insel la N si Levogir la S... asta ca si efet... deoarece in mod normal doar planeta se rotea in jurul Axei Proprii...
avatar
Elias-Artistul
Traine
Traine

Numarul mesajelor : 83
Puncte : 184
Reputatie : 6
Data de inscriere : 31/05/2009
Localizare : DA.KSHA

Vezi profilul utilizatorului http://www.da-ksha.blogspot.com

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Nahash la data de Lun Oct 26, 2009 6:25 am

1. www.bocksaga.com/frameset_english.htm Aici este descrisa o linie speciala a mitologiei/istoriei nordice.

Am facut o mica eroare cand am afirmat 50.010.011 ani. Este vorba despre 50.010.025 ani ... 24 Iulie ... pentru ca suntem in 2009 ... si calculul era facut pentru anul 1995.

Desigur ... eu cred ca este reala aceasta istorie ... dar nu este obligatoriu sa credeti si voi acelasi lucru.

2. Anotimpurile sunt cauzate de inclinarea axei N-S si nu de orbita sa "ovala".

"Anotimpurile nu au nimic de-a face cu distanta dintre Pamant si Soare. Daca acesta ar fi cazul , ar fi mai cald in emisfera nordica in timpul lui Ianuarie decat in timpul lui Iulie. Anotimpurile sunt cauzate de inclinarea axei planetare. Pamantul are o orbita ecliptica in jurul Soarelui. Altfel spus , Pamantul este la cel mai apropiat punct fata de Soare in luna Ianuarie si la cel mai departat punct in luna Iulie. Dar aceasta distanta nu este suficient de mare pentru a influenta anotimpurile."

www.crh.noaa.gov/fsd/astro/season.php

In momentul in care axa planetara a fost inclinata fortat de un impact cataclismic , s-a creat ciclicitatea anotimpurilor. Inainte de aceasta inclinare a axei , exista un singur "anotimp" ... cu foarte mici variatii ale temperaturii datorate acelei orbite "ovale" ... cateva grade + sau - .3. Exact asta zice istoria vainamoinen , ca existau la Polul Nord si la Polul Sud , atunci cand Axa N-S era perfect perpendiculara pe directia Soarelui ... 2 taramuri avand diametrul de 250 km care aveau Soarele pe cer 24 din 24. Taramul de la Polul Nord ... era pe atunci ... actuala zona a capitalei Hel-Sin(g)-Ki ... in care a fost construit centrul operational al umanitatii originale. Taramul de la Polul Sud se afla pe atunci in ocean ... deci ... irelevant pentru prezenta umana.

------

Pozitia centrului Hel-sin(g)-Ki este 60,15 grade latitudine N si 25,00 grade longitudine E.

Diferenta dintre Polul N actual (90 grade) si Hel-sin(g)-ki este de 90,00-60,15=29,85

Inclinarea axei planetare este variabila ... fiind cuprinsa intre 21,39 grade si 24,36 grade. Deci ... undeva ... la 4-8 grade (aprox) latitudine deasupra centrului Hel-sin(g)-ki se afla centrul UUDENMAA/Odenma/Eden.

Daca inclinam axa N-S in pozitie perpendiculara fata de Soare ... directia ei este actualul pol ecliptic situat in centrul constelatiei Draco pentru N si pozitia alaturata constelatiei Dorado (delfinul) pentru S.

avatar
Nahash
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 17
Puncte : 25
Reputatie : 2
Data de inscriere : 13/10/2009
Localizare : Area 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de vali la data de Lun Oct 26, 2009 11:27 pm

Nahash a scris:btw ce zici de simbolistica din clipul asta?

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Nahash la data de Mier Oct 28, 2009 1:17 am

Parerea mea ... e ca simbolismul e prea simplist pentru a avea vreo relevanta spirituala. Astfel de imagini gasesti in toata "europa renascentista".
avatar
Nahash
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 17
Puncte : 25
Reputatie : 2
Data de inscriere : 13/10/2009
Localizare : Area 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Nahash la data de Mier Oct 28, 2009 1:18 am

Datorita inventiei romane a "messiah-ului Isus" ... care intr-o oarecare masura reprezenta varianta personalizata a credintei gnostice intr-un christ vazut din prisma astrologiei si cosmologiei ... s-a creat o confuzie intre crestinism si gnosticism.


"Cu adevarata , O Iesseus Mazareus Yessedekeus , O apa vie , o copil al copilului , o nume glorios , cu adevarat , AION ... O fiinta care vezi toti Aeonii! Cine e etern , real , adevarat , iea aio , in inima care exista ... Esti ceea ce esti ... esti ceea ce esti!"

Apocriful Egiptenilor , Nag Hammadi , 204

Textul este incomplet descifrat.

IESSEUS - este IE-SEUS ... Este Zeus (deus = Zeu/Dumnezeu) privit prin dioptriile grecesti.

MAZAREUS - nu este clara originea acestui nume ... dar eu cred ... ca este originea numelui Mazzaroth folosit in una dintre cele mai vechi carti iudaice ... Cartea lui Iov.

Maza = Mazza ... reus=roth

Se crede ca Mazzaroth este dat de Yehova lui Adam pentru a ii arata planul de salvare. De fapt ... Mazzaroth-ul nu este dat de Yehova ... pentru ca el este folosit inca de la dezechilibrarea axei planetare ... pentru a interpreta corect noua complexitate a timpului planetar. In timp , el a devenit simplu ... simbolic ... si adevarata arta astrologica a fost pierduta.

Mazzaroth este tradus prin Constelatie ... de obicei la plural ... Constelatii. Altii il folosesc pentru a denumi zodiacul si posibil planeta Venus.

Yessedekeus ... pare a fi o versiune a numeleui de ssedekeus ... tzaddik ... corect/drept. Unii zic ca este forma de invocare a Apei Vietii.

---

AION = forta vitala , eternitate in functie de cum este privit numele

Acesta este numele pe care gnosticii il foloseau cand vorbeau de "christ". Christ este doar o versiune greaca a ebraicului mashiah insemnand "a unge" ... ce vine de la ritualul egiptean al ungerii faraonilor.

Din cauza utilizarii numelor de christ ... messiah ... mashiah ... s-a pierdut originalitatea gnostica ... si apoi a fost confundata voit sau ne-voit cu crestinismul.

In realitate ... povestea lui Isus Christ ... nu are NICI O TREABA cu realitatea respectata de gnostici. Sectele "asa zis gnostice" ... erau doar forme foarte diluate si manipulate de creatia romana a crestinismului.

---


Iesseus Mazareus Yessedekeus ... este etimologic , din perspectiva mea ... Dumnezeul Drept al Constelatiilor ... dar se pot gasi si alte variante. Oricum ... pentru mine este clar ca "numele" face referire la arta astrologica zoroastriana , gnostica , egipteana ... etc.

Acesta era numele sub care gnosticii ... respectau gnoza.

Originea Mazzaroth-ului pentru iudei ... este tara din care si-au luat majoritatea cunoasterii ... Egipt/Khem. Acolo astrologia era folosita la rang de virtute spirituala. Un exemplu este zodiacul de la Dendera.Cele 12 triburi (13 cu cel "pierdut") sunt de fapt zodiacul/mazzarothul ascuns in cunoasterea iudaica.---

Acest zodiac ... a fost ascuns atat in test-amen-t-ul iudaic cat si in test-amen-t-ul crestin ... amalgamate de cezarii romani.

Geneza 1:14
"Si Dumnezeu a zis , sa fie lumini in firmamentul cerului care sa divida ziua de noapte; si sa fie pentru semne , si pentru sezoane , si pentru zile , si ani."

Referinta la zodiacul care delimiteaza constelatiile cerului , cele 4 anotimpuri(2 echinoctii si 2 solstitii) si timpul in functie de acestea (zile si ani).

Psalmi
"Cerurile declara gloria lui Dumnezeu; si firmamentul si-a aratat lucrarea. Zi de zi vorbea , si noapte de noapte isi arata cunoasterea. Nu exista vorba sau limbaj , in care vocea sa nu este auzita. Linia lor s-a dus in tot pamantul , si cuvintele lor au ajuns pana la capatul lumii. In ele a creat el un templu pentru Soare , ce este precum un mire iesind din camera sa , si adorat ca un om puternic ce conduce o rasa. El merge inainte si este din capatul cerului , si circuitul sau pana in capatul sau; si nu exista nimic ascuns de caldura sa."

Deci ... Constelatiile reprezentate in Zodiac sunt firmamentul ... si limbajul care a patruns in toate culturile lumii. In centrul lor se afla Soarele ... adevaratul " Fiu a lui Dumnezeu".


Luca 21:25
"Si vor fi semne in soare , in luna , si in stele; si pe pamant ingrijorarea natiilor , cu perplexitate; marile si valurile urland."


Amos 5:8 si Iov 9:9 vorbesc despre constelatii Orion , Arcturus (Ursa mare) , Pleiade (coama Taurului).
Iov 38:31-33 mentioneaza Mazzarothul care este zodiacul celor 12 constelatii.


---


Cei patru apostoli ai lui Isus (inventati de cezarii romani - Marcu , Matei , Luca si Ioan) ... sunt de fapt o alta referinta la acest zodiac ... prin care anticii intelegeau Voia lui Dumnezeu pe Pamant.Cei patru apostoli ... sunt cele 4 animale vazute atat in viziunea lui Ezechiel (care mancase ciuperci Very Happy ) ... cat si in viziunea lui Daniel. La Daniel sunt altfel descrise ... leu , urs ... etc ... facand referire la ceva putin diferit.


"Daniel a început a grăi, zicând: "Văzut-am în vedenia mea din timpul nopţii cum cele patru vânturi ale cerului au sfredelit marea cea necuprinsă.
Şi patru fiare uriaşe au ieşit din mare, una mai deosebită decât alta. " Daniel

"Aripile lor se atingeau una de alta, şi când mergeau, fiarele nu se întorceau, ci fiecare mergea drept înainte.
Feţele lor? - Toate patru aveau câte o fată de om înainte, toate patru aveau câte o faţă de leu la dreapta, toate patru aveau câte o faţă de bou la stânga şi toate patru mai aveau şi câte o faţă de vultur în spate." EzechielMarcu , Matei , Luca si Ioan - omul , acvila/vulturul , leul si boul (ordinea o alegeti voi)


Ce conteaza ... este ca fiecare identificare dintre cei 4 apostoli si cele 4 "creaturi" ... sunt de fapt cele 4 constelatii ce creaza o cruce pe zodiac ... ele indicand cele 4 anotimpuri sau delimtari ale anului ... echinoctiile si solstitiile ... cele 4 pozitii ale Pamantului in functie de miscarea in jurul propriei axe si in jurul SOARELUI.

Omul -Constelatia Varsator
Acvila/Vulturul - Constelatia Scorpion deoarece imediat langa ea ... pe cer ... este constelatia Acvila
Leul - Constelatia Leu
Boul - Constelatia TaurDesigur ... iconografia crestina ... il arata pe Isus in centru ... inconjurat de "crucea" formata din cei patru apostoli sau cele patru creaturi.

Realitatea este ca ... in centru se afla SOARELE ... inconjurat de cele 12 semne zodiacale ... sau doar o cruce ... daca se aleg cele 4 constelatii indicate mai sus.

"Isus zice despre el" ... ca este Alpha si Omega ... Inceputul si Sfarsitul ... pentru ca "el este" varianta manipulata a cunoasterii astrologice/cosmologice ... furata de la gnostici , zoroastrieni , egipteni , iudei etc. ... si reprezinta Soarele in centrul zodiacului. Zodiacul nu are inceput si sfarsit ... pentru ca este ciclic.Orice ai face ... oriunde ai face ... pe Pamant ... fara SOARE ... nu poti.
avatar
Nahash
Bigeiner
Bigeiner

Numarul mesajelor : 17
Puncte : 25
Reputatie : 2
Data de inscriere : 13/10/2009
Localizare : Area 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de vali la data de Mier Oct 28, 2009 11:18 pm

Nahash a scris:Parerea mea ... e ca simbolismul e prea simplist pentru a avea vreo relevanta spirituala. Astfel de imagini gasesti in toata "europa renascentista".

da, dar apare in mana ba cu crucea pe care este incolacit sarpele , ba cu un caduceu cu 2 serpi , ori un caduceu carea arata foarte egyptean .

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Elias-Artistul la data de Joi Oct 29, 2009 4:04 am

pai vali.... toate 3 sunt simboluri alchimice.... in schimb nu te chinui sa-l asociezi cu hermes trismegistus... exista o mica legatura intre ei... dar de maestru - discipol.... coordonator - coordonat...
raphael reprezinta spiritul(chakra 5) si iubirea(chakra 4) Creatorului
Thoth reprezinta limba(chakra 5) si inima(chakra 4) lui Ra Creatorul
Iar Hermes T este una cu Anubis care a fost discipolul lui Thoth...
de aici si marile confuzii
avatar
Elias-Artistul
Traine
Traine

Numarul mesajelor : 83
Puncte : 184
Reputatie : 6
Data de inscriere : 31/05/2009
Localizare : DA.KSHA

Vezi profilul utilizatorului http://www.da-ksha.blogspot.com

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de vali la data de Joi Oct 29, 2009 12:44 pm

nu m-am grabit sa il asociez cu nimic . intrebam doar ce parerea are de acea simbologie . si mai apare si ca forma zodiacala varsator...

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de vali la data de Lun Noi 02, 2009 11:35 pm

ok si care ar fi simbologia aici?
[img][/img][img][/img]

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Elias-Artistul la data de Mar Noi 03, 2009 5:55 am

Nahash a scris:

http://www.jesusneverexisted.com/gnostic.htmlIn aceasta reprezentare a Christului ... se poate observa capul de pasare (identic in reprezentare cu capul de soim/vultur a lui Horus si capul de ibis a lui Thoth). Mai mult , Christ este un razboinic cu o sabie si un scut.


Alo... pasaroiul ala nu e nici un crist... e insusi Abrasax conducatorul celui de-al 8-lea cer...
avatar
Elias-Artistul
Traine
Traine

Numarul mesajelor : 83
Puncte : 184
Reputatie : 6
Data de inscriere : 31/05/2009
Localizare : DA.KSHA

Vezi profilul utilizatorului http://www.da-ksha.blogspot.com

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Elias-Artistul la data de Mar Noi 03, 2009 6:04 am

"Orice ai face ... oriunde ai face ... pe Pamant ... fara SOARE ... nu poti." de la Nahash

Exista vietati care sunt total independente de soare... care triaesc pe fudul marii la baza vulcanilor activi subacvatici... la temperaturi insuportabile ptr un animal normal... si o duc destul de bine... soarele este doar o forma de energie....
avatar
Elias-Artistul
Traine
Traine

Numarul mesajelor : 83
Puncte : 184
Reputatie : 6
Data de inscriere : 31/05/2009
Localizare : DA.KSHA

Vezi profilul utilizatorului http://www.da-ksha.blogspot.com

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de vali la data de Mar Noi 03, 2009 6:07 am

cred ca se refera la fiintele numite oameni , care sunt singurele ce poseda constiinta , nu la animalute .

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de vali la data de Mier Noi 04, 2009 7:27 pm

se presupune ca macar ei sa tina ceea ce obliga pe altii .

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/142100/Scandal-sexual-la-Mitropolie-Teoctistul-Nichitean-filmat-in-timp-ce-facea-sex-cu-amantul-sau.html

Romania se afla in criza, nu doar financiara, sociala si politica, dar si morala, dupa ce un nou preot, de data asta o inalta fata bisericeasca, apropiat al Patriarhului Daniel, a aparut intr-un film porno alaturi de amantul sau.

Este vorba de Preotul Teoctist Nichitean, in varsta de 25 de ani. In ciuda varstei fragede, tanarul preot parea a avea un mare potential, ceea ce s-a dovedit a fi adevarat, insa din pacate nu in meseria sa de slujitor al Domnului.

Incidentul a fost descoperit de Libertatea, ziarul caruia amantul preotului, tanarul Dan, s-a confesat, pentru a se razbuna pe iubitul sau pentru ca acesta il inselase. Astfel, preotul nu a comis doar pacatul desfranarii, dar si cel al minciunii, ca sa nu mai vorbim de inclinatia sa homosexuala, indelung persecutata de Biserica Ortodoxa. Cu toate astea, preotul nu poate fi acuzat de ipocrizie din simplul motiv ca nu a participat in acest an nici la marsul gay, dar nici la protestele "pro-normalitate".


Cine este Preotul Teoctist Nichitean?

La 25 de ani, Teoctist slujea alaturi de Preafericitul Daniel si era considerat de multi urmasul acestuia. Era nelipsit de la ceremoniile importante ce aveau loc in lacasul de cult de pe Dealul Mitropoliei. Daca ziua isi servea biserica cu smerenie si sfintenie, se pare ca noaptea imbraca "haina desfraului". Reporterii de la Libertatea au prezentat un film in care Cuviosul Teoctist facea sex pe muzica populara si pe ritmuri de manele in chilia sa.


S-a retras din Biserica

In urma dezvaluirilor, reprezentantii Bisericii Ortodoxe au declarat ca Teoctist s-a retras din biserica. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a declarat ca preotul-calugar Teoctist Nichitean si-ar fi dat "demisia" de la Arhiepiscopia Bucurestilor. "In luna august a acestui an si-a cerut iesirea din monahism, acum intelegem si motivul real. Mustrarea de consiinta si faptul ca aduce o grava ofensa Bisericii Ortodoxe Romane l-au determinat ca in luna august sa solicite iesirea din monahism, iar decizia i-a fost acceptata. Era un monah cu mici probleme de randuiala, dar erau minore si asa cum se practica in viata monahala se spera in depasirea lor, dar nimeni nu a banuit astfel de fapte", sustine Stoica, citat de Realitatea.

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de vali la data de Mar Apr 27, 2010 1:40 pm

am primit acest mail si ma gandii ca prinde bine sa stiti .

5 Metode pentru Tampirea Populaţiei(MTP)


V-aţi întrebat vreodată de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, de ce vă vine mereu să vă certaţi cu toată lumea, de ce vă simţiţi neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebuiâ să vă servească, de ce nu sunteţi fericit şi nici măcar mulţumit, sau pur şi simplu de ce fetele poartă de aproape 2 ani cisme în miezul verii ? Sunt convins că v-aţi întrebat. Dar v-aţi întrebat de ce nu faceţi nimic pentru ca aceste nemernicii să nu mai continue? În cele ce urmează voi încerca să vă ofer 5 motive pentru care raspunsul la această ultimă întrebare este, de obicei, “Nu pot”.

Le-am numit Metode pentru Tâmpirea Populaţiei pe scurt MTP-uri.Precizez că în cele ce urmează cuvintele “citititor” , “telespectator” şi “cetăţean român” vor fi înlocuite cu “bizon” şi/sau “fraier”

MTP -1

În fiecare zi pe toate canalele media oferă-i fraierului un exemplu de personaj realizat d.p.d.v. financiar şi insistă pe câţi de mulţi bani are respectivul, câte chestii misto îşi cumpără în fiecare zi, cu ce femei sau bărbaţi bine umblă, în ce casă luxoasă trăieşte şi cât de simpatic e în discuţiile cu presa. În acest fel, puţin câte puţin, fraierul ajunge să fie, în mod real, interesat de viaţa acestui personaj. Apoi oferă-i informaţii despre situaţii conflictuale din viaţa acestui personaj realizat, de genul: divorţ cu scântei sau despărţire violentă, dispute pe moşteniri, corupţie, exprimări colorate. Nu la fel de bine dar destul de eficiente sunt şi informaţiile despre aspecte pozitive: căsătorie, o nouă cucerire, un act caritabil. Toate aceste situaţii au menirea de a fi comentate de către fraier împreună cu ceilalţi fraieri din lumea lui. Astfel bizonul se regăseşte în acele situaţii, iar distanţa între el şi acel personaj i se pare insignifiantă, deşi duhoarea de la ghenă îi ia nasul, rahaţii de câini din faţa blocului i se lipesc de tălpi, se sufocă în autobuz, şeful urlă la el ca la un animal, iar la cumpărături face calcule mai abitir decât Gheba.

MTP – 2

În fiecare zi pe toate canalele media explică-i bizonului de unde să îşi ia cel mai avantajos credit, care sunt bancile care au comisioane ascunse şi, prin excludere, care sunt cele mai sigure şi unde trebuie să dea fuga să ia bani. Apoi, spune-i ce lucruri rele i se pot întâmpla dacă nu îşi plăteşte ratele. După ce te-ai asigurat că a înţeles toate astea combină totul cu MTP -1 astfel: Dan Bitman, personaj de succes, consilier al Ministerului de Finanţe este garanţia pentru creditul tau imobiliar (deşi în reclama TV, el cântă şi se scălămbăie împreună cu o babă sclerozată şi cu nişte spălaţi pe creier), doctoriţa lu’ peşte este cea care te sfătuieşte să cumperi medicamentul de cap chiar dacă nu te doare atât de tare încât să te îndopi cu antinevralgice, Anna Lesko, cântăreaţa de succes (deşi o parvenită, complet lipsită de talent artistic) sau marele baschetbalist Gică Mureşan(un semianalfabet care abia zice două vorbe) îţi arată de ce trebuie să vorbeşti aiurea de sute de euro pe lună la mobil. Apoi nu uita să mănânci margarină de care Nadia Comăneci nu s-ar atinge în veci, dar pe care ţi-o recomandă cu căldură. După asta ia-ţi haine ca piţipoanca cu fruntea îngustă şi ţăţe mari la preţuri de trei ori mai mari decât în orice ţară din occident, dar produse sub franciză la noi.

MTP – 3

În fiecare zi pe toate canalele media dezvăluie-i bizonului prin ştiri repetitive sau talk-show-uri interminabile ce răutăţi fac autorităţile, cât de mult şi prin ce metode ingenioase fură banul public. După ce îi întipăreşti asta în minte uimeşte-l : fă un spectacol din orice realizare a ministrului sau primarului prezentat drept hoţ în zeci de rânduri. Arată-i de o sută de mii de ori ce bine se circulă pe podul sau şoseaua abia inaugurate, ce sisteme de siguranţă super-performante pentru siguranţa bizonului a cumpărat, ce evenimente artistice de înaltă ţinută şi popularitate va organiza. În acest mod, fraierul, deşi îndrăcit de zecile de nereguli prezentate în legătură cu acel politician, nu va simţi că e totul pierdut, ci dimpotrivă, că acolo sus, cineva lucrează şi pentru el. Totul se poate rezuma prin fraza cretinoidă: “A furat el dar şi face!” Prin această metodă, se legitimează deturnarea sistematică a banilor publici în buzunarele unora, prezentă în toate structurile de stat de la noi. Apoi, ca toate lucrurile să aibă un pic de sare şi piper arată-i fraierului câţiva barosani încătuşaţi, dar uită subiectul sau tratează-l cu superficialitate când aceştia sunt achitaţi de justiţie sau primesc pedepse cu suspendare.

MTP – 4

În fiecare zi pe toate canalele media arată-i fraierului informaţii ultra-detaliate despre clanuri de cămătari, tâlhari, bătăuşi, spărgători de banci, elevi bătuţi de alţi elevi sau de profesori, pietoni omorâţi de şoferi recalcitranţi. Arată-i bizonului că nu mai este în siguranţă nicăieri şi că nu mai trebuie să îşi lase copilul în faţa blocului. După aceea combină această metodă cu MTP – 2 şi MTP -3. Vei obţine un mesaj beton prin care fraierul va întreprinde treptat următoarele acţiuni : îşi va cumpăra o uşă metalică, va face contract de monitorizare cu o firmă de pază, îşi va lua pistol cu bile, îşi va asigura casa, maşina, partenerul de viaţă, copilul şi pe sine. Apoi, acesta aparent liniştit se va uita cu aviditate la cum îi explică Ciocan despre eficienţa oamenilor legii atunci când au descins în casa traficanţilor din Ferentari şi au confiscat “uriaşa” cantitate de 200 de grame de cocaină (deşi anual la noi se trafichează tone)

MTP – 5

În fiecare zi pe toate canalele media convinge fraierul că toată lumea este îngrijorată de soarta educaţiei. Apoi arată-i prin mii de alte exemple de ce în România nu are rost să faci şcoală. Combină cu MTP – 1 şi prezintă-i “vedeta” (o femeie independentă care ţine la principii) care are de toate pentru că a fost sponsorizată de “iubi” cel potent financiar, bătrân dar generos. Arată-i profesoare de română care dansează la bairamuri organizate de Vanghelie, sau care fac striptease la webcam. Apoi, îndrumă fraierul să se culturalizeze cu un roman imbecil de-al divei Mihaela Rădulescu şi să citească cărţi despre: cum să ajungi bogat, vedetă sau fotomodel când el e de fapt un sărăntoc, un nimeni şi un urât.

Aceste lucruri consider că descriu cel mai bine parteneriatul “stat + privat + media” care acţionează , de ani buni, pentru indobitocirea indivizilor din această ţară. Lista de MTP-uri poate continua aproape la nesfârşit dar sper că prin acestea am surprins o parte din esenţial. Aş dori să precizez că nu aş avea aroganţa să pretind că eu nu mă încadrez în această categorie a “fraierilor”. Ce îmi place să cred este însă că aceste metode nu m-au prins în totalitate. Mulţumesc “pe această cale” propriei mele conştiinţe care m-a ajutat să fiu măcar un “fraier conştient“. Dacă nu v-am plictisit deja, voi reveni pe viitor şi cu alte Metode pentru Tâmpirea Populaţiei şi vă invit şi pe dumneavoastră să povestiţi în ce mod v-aţi simţit fraieriţi. Unii vor spune că nu ajută la nimic să ne dăm seama. Eu zic că ajută, şi ajută chiar unde doare mai mult: la cap şi la buzunar.

Succesuri!

_________________
O zi in lumina!
--------------------------
Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramine doar eu
avatar
vali
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1310
Puncte : 1559
Reputatie : 22
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 45
Localizare : acolo unde prostia si rautatea nu ajung

Vezi profilul utilizatorului http://ioyahyia.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Religio-a lega

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum